Web design direct
Image default
Bedrijven

Makelaar in Apeldoorn voor verkoop

makelaar in Apeldoorn gezocht voor de verkoop van uw woning? Logisch, de verkoop van een huis is niet niks. Het is dan ook altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die u professioneel begeleidt en/of volledig ontzorgt in het verkopen van uw huis. Zoekt u daarom naar een makelaar in Apeldoorn? Dan is de zeer hoog aangeschreven makelaar Goos Makelaardij een aanrader.

Over Goos Makelaardij

Bij Goos Makelaardij mag je begeleiding op maat verwachten bij de verkoop van uw huis. Zoekt u een makelaar in Apeldoorn die alle ins en outs van de stad kent en exact van iedere buurt de voordelen en mindere kanten kent, die verstand heeft van diverse typen woningen in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Goos Makelaardij goed. Zij zullen er alles aan doen om uw woning in het beste daglicht te zetten, zonder eerlijkheid aan kijkers uit het oog te verliezen.

Wat u van Goos Makelaardij mag verwachten:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • Gratis waardebepaling;
  • Vakmensen die aan de slag gaan om uw huis te verkopen;
  • Alles wordt uit de kast gehaald voor die beste eerste indruk op potentiële kopers;
  • Een no nonsense mentaliteit;
  • Persoonlijke verkoopbegeleiding;
  • Professionele verkoopfoto’s;
  • Taxaties van uw huis;
  • Een jong team met frisse ideeën.

Gratis waardebepaling

Voor de verkoop van uw huis is het goed om te weten wat u huis nu daadwerkelijk waard is. Heeft u er veel aan opgeknapt? Is er een uitbouw geplaatst of niet? Hoe is de ligging, de omgeving? Alles wordt meengenomen in de gratis waardebepaling van Goos Makelaardij wanneer u voor hen kiest als uw makelaar in Apeldoorn.

Aankoop begeleiding van Goos?

Wanneer u interesse heeft in verkoopbegeleiding van Goos Makelaardij uit Apeldoorn, kunt u contact met ze opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking wordt u gevraagd wat uw wensen zijn omtrent uw huis verkopen in Apeldoorn en gaat een ervaren makelaar en taxateur van Goos uw woning taxeren indien dit nog niet gedaan is. Hierna bent u nog steeds vrij om wel of niet samen te werken met Goos Makelaardij voor de verkoop van uw huis. Neem gerust een kijkje op hun website en ontdek hun persoonlijke en prettige aanpak zelf.

https://www.goos.nl/