Web design direct
Image default
Bedrijven

Unieke WordPress website laten maken

Wil je voor jezelf beginnen en een unieke WordPress website laten maken? Dan ben je bij Precies Internetbureau aan het juiste adres! Zij ontwikkelen op maat gemaakte WordPress websites op basis van een uniek design.

Een uniek WordPress design

Precies zal op basis van jouw wensen een uniek design maken voor je nieuwe WordPress website. Zij zullen eerst met je rond de tafel zitten om alle wensen door te spreken. Deze wensen vertalen zij naar een uniek design voor je WordPress website. Tegenwoordig kun je vaak een WordPress website laten maken op basis van een bestaande template. Hierdoor bespaar je misschien wel qua kosten maar je hebt geen eigen en unieke website. Je website zal buiten de afbeeldingen en de content veel op andere websites lijken die je op het internet zult vinden. Met een eigen en uniek design spring je er tussenuit, val je op en ben je anders dan je concurrenten.

Design omzetten naar WordPress website

Als er een klap is gegeven op het design dan kan de daadwerkelijke WordPress website ontwikkeld gaan worden. Het design wat eerder is gemaakt zal pixelperfect worden omgezet naar een op maat gemaakte WordPress website. Omdat de website van scratch gecodeerd wordt is deze heel “licht” en zorgt dit voor ontzettend snelle laadtijden. Dit is fijn voor bezoekers van je website maar ook zoekmachines als Google hechten hier tegenwoordig veel waarde aan. Een snelle website betekend dat je bezoekers snel van informatie kan voorzien en dat is ook voor Google belangrijk.

Als je SEO (Zoekmachine optimalisatie) belangrijk is voor je business dan is een maatwerk website die snel en uniek is erg belangrijk!

Alles in één bij Internetbureau Precies

Naast een uniek design en een op maat gemaakte WordPress website biedt Internetbureau Precies ook volledige ontzorging aan op het gebiedt van hosting en onderhoud.

Op geoptimaliseerde servers zullen zij de op maat gemaakte WordPress website hosten. Hierdoor zal de website nog sneller zijn en niet onbelangrijk ook erg goed beveiligd voor hackers. Daarnaast verzorgen zij ook het onderhoud en zorgen dat alles up-to-date is zodat je website 24/7 bereikbaar en beveiligd is.