Web design direct
Image default
Bedrijven

Zo krijg je meer bezoekers op je website

Als je een eigen website of webshop hebt, wil je natuurlijk graag dat deze goed bezocht wordt. Maar blijft het bezoekersaantal van jouw website steken? Wil je meer omzet genereren in je webshop? Dan zijn er verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Hieronder een aantal tips. Sommige kan je het makkelijk zelf doen, andere kan je beter aan een expert overlaten zoals SEO Heerlen.

 

 

Social Media

 

Door gebruik te maken van social media als Facebook en Instagram, kan je je volgers op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw artikel hebt geschreven of als je je nieuwe collectie online zet. Door in je berichten altijd te verwijzen naar een pagina op je website, zal een deel van je volgers direct doorklikken naar jouw website. Dit is een redelijk eenvoudige manier om zelf meer bezoekers te genereren. Ook kan je inspelen op de tijd van het jaar, zoals kerst of zomer. Bovendien bouw je op deze manier een relatie op met je klanten.

SEO

 

 

SEO, kort voor search engine optimization is Engels voor zoekmachine-optimalisatie. Het is een techniek waarmee de vindbaarheid van je website in zoekmachines verhoogd wordt. Dit betekent dat wanneer mensen zoeken op een bepaalde zoekterm, jouw website hoger in de zoekresultaten zal verschijnen. Wanneer je hoger scoort in Google, zullen mensen ook eerder op jouw website terecht komen. Je kan SEO Heerlen zelf doen, maar ook laten doen. Door het aan professionals over te laten, weet je zeker dat je resultaat zult boeken.

SEA

 

Wanneer je sneller resultaat wilt, is search engine advertising wellicht interessant. Door advertenties aan te maken die tussen de zoekresultaten in Google worden getoond, zullen ook hierdoor meer bezoekers naar je website komen. Bovendien kan je met Google Ads vanalles meten: hoevaak de advertentie getoond is, hoeveel mensen erop hebben geklikt etcetera. Door deze informatie kan je sneller actie ondernemen en bijsturen.

https://web-wings.nl/seo-heerlen/