Web design direct
Image default
Woningen

Nuttige & mooie badkameraccessoires

Momenteel zijn de badkamertrends zo stijlvol dat velen hopen dat de mode een blijvertje zal zijn. Prachtig is de combinatie van strakke lijnen met blank hout. Echter, zonder toebehoren is een badkamer niet bruikbaar, met accessoires kun je de badkamer volledig maken. In dit korte artikel een kleine opsomming van de badkameraccessoires van deze tijd.

 

 

Van planchet tot wasmand

Van oudsher wordt er van alles aan de muur geschroefd om bijvoorbeeld een handdoek weg te hangen en een bakje voor het stukje zeep, dus met dat betreft is er niets nieuws. Enkel de uitvoering van vandaag de dag is zo mooi vormgegeven dat de badkameraccessoires gewoon een sierraad zijn. Alleen al de closetrolhouder is te omschrijven als design. Hierin zijn verschillende modellen leverbaar, en meestal ook nog als set. Het haakje voor het handdoekje naast de closetrolhouder is dan in dezelfde stijl zodat het geen allegaartje van accessories zal worden. Hetzelfde geldt met wat niet aan de muur vastgemaakt zit zoals een vuilnisbak en wasmand. Het zijn van die typische gebruiksvoorwerpen die noodzaak zijn, maar ondertussen allemaal even mooi om te zien.

 

Voor elk budget

Een badkamer renoveren is een hele investering. Daarbij zijn er mensen die geen koopwoning hebben maar een huurhuis, en zij steken liever niet teveel geld in de woning. Toch is er een behoefte om te restylen, om de badkamer hip en trendy te maken. Dit is nu mogelijk voor weinig geld. Leuke accessoires voor de badkamer die prima passen bij de standaard witte tegels van de woningcorporaties zijn te verkrijgen tegen een scherpe prijs. Dit maakt het zo leuk, de één investeert duizenden euro’s in een badkamer om het te renoveren, de andere enkele tientjes hooguit honderden euro’s om het helemaal naar de persoonlijke stijl en smaak te krijgen. Alle verkrijgbare accessoires zijn even functioneel en gaan lang mee. Dit omdat het van materialen zijn gemaakt die tegen de omstandigheden kunnen. Iedereen weet dat spullen in de badkamer met enige regelmaat vochtig of zelfs nat worden, en daar kunnen de accessoires tegen waardoor ze lang meegaan.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/badkamer-accessoires