Web design direct
Image default
Bedrijven

Led opbouwarmaturen en led strips: Ledonline vertelt welke in jouw geval geschikt zijn

LED strips kunnen een snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossing zijn als je op zoekt bent naar duurzame verlichting. Een strip is in dit geval een zelfklevende, lange strip met allemaal kleine ledlampen erop bevestigd. Led strips zijn zo ontworpen dat ze precies in aluminium profielen passen. De standaard maat is 5 meter, maar er zijn ook strips van 2 en 15 meter. Qua kleurtemperatuur heb je de keuze uit warm wit licht tot koel wit licht. Geef je de voorkeur aan een gekleurde RGB of RGBW led strip? Ledonline.nl heeft ze op voorraad en zo niet dan worden ze voor je besteld. Wat RGB(W) betreft de volgende toelichtingen:

–        RGB betekent dat je de kleuren rood, groen en blauw naar je eigen smaak kunt combineren;

–        RGBW bevat naast een rode, groene en blauwe ook een witte led voor meer nuance in de kleurschakering;

–        Een RGB + CCT strip beschikt over extra warme witte en extra koude witte leds om nog meer variatiemogelijkheden qua kleurinstellingen te creëren.

De collectie LED opbouwarmaturen van Ledonline.nl heeft ons aangenaam verrast. Er is veel variatie qua model, vorm, maat én kleur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Molto Bello (Italiaans voor erg mooi en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!) met een Philips led SLM & driver. De lamp heeft een tubulaire vorm die zorgt voor een professionele en eigentijdse uitstraling. Het armatuur is afgewerkt met een beschermende poedercoating. De Molto Bello is leverbaar in zwart en in wit.

Naast opbouwwarmaturen en strips kun je bij Ledonline ook terecht voor panelen en spots. We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen welke lampen goed passen in jouw winkel, werkkamer, showroom of fabriek. Tob niet in je eentje door, neem vandaag nog contact op met Ledonline voor tips, adviezen en een lichtplan op maat. Je kunt bellen met 076-2003133 of mailen naar info@ledonline.nl.