Web design direct
Image default
Bedrijven

Webdesign en SEO in Tilburg

 

Wanneer je zoekt op webdesign Tilburg, dan kom je al snel Studio Het Zwarte Schaap tegen. Sinds 2011  timmert Studio Het Zwarte Schaap aan de weg voor startende en gevestigde ondernemers. Door middel van webdesign, logo ontwerp en internet marketing zet Studio Het Zwarte Schaap bedrijven op een nette maar eigenwijze en opvallende manier online en in de markt.

Webdesign Tilburg met het WordPress CMS

Webdesign gebeurt bij Studio Het Zwarte Schaap natuurlijk met het WordPress CMS. Klanten kunnen kiezen voor een website op maat, of voor een eenvoudige maar doeltreffend ontwerp. Er wordt altijd goed nagedacht over de indeling van de website want de bezoeker staat voorop! Het belangrijkste is dat de bezoeker de informatie snel kan vinden, en wordt overgehaald tot aankopen, of contact opnemen middels call to action knoppen.

Door deze zogenaamde call to action wordt er dus op slimme wijze gezorgd voor meer conversie op de website. Daarom is Studio Het Zwarte Schaap een gewaardeerde partij als het gaat om webdesign Tilburg. 

Mobiele bezoekers voorop! 

Bij Studio Het Zwarte Schaap wordt de mobiele bezoeker in het zonnetje gezet. Door responsive web design wordt ervoor gezorgd dat de mobiele bezoeker niet wordt geconfronteerd met een onleesbare site. Dit gebeurt middels responsive webdesign. In sommige gevallen zorgen we ook voor adaptive webdesign, waarbij content op mobiel tablet of desktop verschilt van elkaar.

Content is enorm belangrijk

Content is enorm belangrijk, misschien wel het belangrijkste aan de website. Je moet zowel voor de bezoeker als voor de zoekmachines goede teksten maken. Daarom wordt ervoor gezorgd dat de tekst lang genoeg is om genoeg informatie aan de bezoeker te verstrekken. Zoekmachines houden van veel tekst. Hoe meer tekst, hoe makkelijker de zoekmachine de web pagina kan beoordelen op inhoud. Als je rekening houdt met het verwerken van bepaalde trefwoorden, dan ben je goed bezig. Omdat niet iedereen de juiste skills in huis heeft om dergelijke teksten te maken zorgt Studio Het Zwarte Schaap voor passende teksten met de juiste trefwoorden, zodat je goed wordt gevonden in de zoekmachines!

Afbeeldingen mogen niet ontbreken

Om teksten snel te versterken wordt er gebruik gemaakt van passende afbeeldingen. Dit kunnen stockfotos zijn, maar het kan ook middels (maatwerk) fotografie. Dit doet Studio Het Zwarte Schaap niet zelf, maar via het netwerk kunnen wij jou helpen aan de juiste fotograaf voor dat perfecte plaatje!

Goede vindbaarheid met SEO pakketten

SEO is het goed vindbaar maken van websites. Dit is een tijdrovende onderneming en daarom heeft Studio Het Zwarte Schaap SEO pakketten in het leven geroepen om maandelijks aan de vindbaarheid van de website te werken. Zo blijft het betaalbaar en schaalbaar. Voor elke ondernemer is wer wel een betaalbaar SEO pakket beschikbaar!