Web design direct
Image default
Bedrijven

Dedicated Server Hosting

Dedicated server hosting

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jou dedicated server hosting kan verzorgen? Dan is Freaze Hosting het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Door gebruik te maken van een eigen server kun je de hele capaciteit van die server gebruiken voor je website, web applicatie of netwerk. Dit zorgt ervoor dat verkeer op andere websites jouw eigen website niet meer beïnvloeden.

Meer weten? Lees dan snel verder of bezoek onze website voor meer informatie. Ook kun je direct contact opnemen door te bellen naar 085 301 90 77.

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server is een server die enkel gebruikt wordt voor één bepaald doeleinde. Deze server bestaat uit een fysiek computersysteem met internet verbinding. Doordat de server ‘dedicated’ is, oftewel toegewijd aan een enkele website, webapplicatie of netwerk, kan deze veel meer capaciteit leveren. Voor websites brengt dit diverse voordelen met zich mee:

  • Snellere laadtijd van de website
  • Eigen IP-adres, waardoor de website beter onderscheiden kan worden van andere websites
  • Hogere ranking in Google, wat tot meer inkomsten zal leiden

Een dedicated server van Freaze

Wanneer je Freaze inschakelt voor dedicated server hosting kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, een uitstekende service, heldere en aantrekkelijke prijzen en een klantenservice die altijd voor je paraat staat. Wij plaatsen het computersysteem in een speciale serverruimte. Deze ruimte voorziet de server van internetverbinding en stroom. Ook wordt het juiste besturingssysteem op de server geïnstalleerd. Wanneer de server klaar voor gebruik is verstrekken we je de benodigde inloggegevens waarmee de server door jou ingesteld kan worden.

Meer weten?

Bezoek onze website voor meer informatie, of neem contact op door middel van het online contactformulier. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 085 301 90 77.

https://freaze.nl/dedicated-servers