Web design direct
Image default
Internet

Op zoek naar WooCommerce specialisten?

Ben jij op zoek naar WooCommerce specialisten? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag lijkt het mij handig om allereerst te weten wat WooCommerce is en wat WooCommerce specialisten voor je kunnen betekenen.

 

Laat dit nu net de twee vragen zijn die ik in dit blog ga beantwoorden! Ben jij benieuwd naar wat WooCommerce is en wat specialisten voor je zouden kunnen doen? Lees dan verder!

 

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een veelzijdige WordPress plugin. Ongeveer een kwart van alle webshops wereldwijd maakt gebruik van WooCommerce.

 

Wanneer je een WordPress website laat bouwen of je er al eentje hebt, kun je de WooCommerce plugin downloaden en gebruiken. Met de plugin kun je van een WordPress website een webshop maken.

 

Het is een uitgebreid systeem waar je verschillende kanten mee op kunt. Dat is wat het ook zo fijn maakt om mee te werken. Een aantal mogelijkheden binnen WooCommerce zijn:

 

–       Configureerbare producten

–       Het aanmaken van kortingscodes

–       Het berekenen van verzendkosten aan de hand van land, gewicht of afstand

–       Het automatisch versturen van facturen.

 

Ook kan je voor een WooCommerce webshop de betaalmogelijkheden uitbreiden. Hierbij kan je denken aan PayPal, CreditCard en natuurlijk het Nederlandse iDeal. Het koppelen van de betaalmethoden is wel wat een technischer klusje, maar daar helpen WooCommerce specialisten je graag bij!

 

Nu je wat meer achtergrond hebt van wat WooCommerce is, kunnen we doorgaan aar wat de specialisten voor jou kunnen betekenen.

 

Wat kunnen WooCommerce specialisten voor jou betekenen?

WooCommerce specialisten gaan samen met jou voor het beste resultaat! WooCommerce specialisten helpen je bij het volledig proces van instaleren tot onderhouden. Heb je al een WordPress website, dan kunnen zij er voor zorgen dat de WooCommerce plugin goed geïnstalleerd. Nog geen website geen probleem, de specialisten kunnen ook maatwerk leveren en samen met jou een website bouwen!

 

Denk jij een WooCommerce specialist nodig te hebben? Neem dan contact met ze op, wie weet kunnen zij iets voor je betekenen!

 

https://www.mountain-it.nl/woocommerce-specialist/