Web design direct
Image default
Internet

WooCommerce webshop

Wat is een WooCommerce webshop nou eigenlijk? Iedereen kent wel de standaard websitebouwer genaamd Wordpess. Een WooCommerce webshop is eigenlijk een special plug-in waar je gemakkelijk een website mee kunt opzetten. Het wordt tegenwoordig ook steeds populairder, omdat het makkelijk is. Ook is het zo dat het bijna hetzelfde werkt als WordPress zelf dus die switch is dan een stuk makkelijker omdat je al heel veel weet. Zo zijn er ook veel WordPress thema’s gemaakt die bedoeld zijn voor een WooCommerce webshop.

 

Voordelen WooCommerce webshop

Je hebt misschien nu een redelijk beeld van wat het is, maar om nog beter een beeld te krijgen laat ik jou een paar voordelen zien.

 

  • Wat zijn de voordelen van een WooCommerce webshop

 

  • Een hoog gerankte webshop met redelijk weinig kosten

 

  • De installatie kan snel worden gerealiseerd zodat je snel aan de slag kunt gaan met je nieuwe webshop

 

  • Je kan een perfect combineren met bepaalde plug-ins

 

  • Internationale gemeenschap

 

  • De markt groeit onwijs snel, dat betekent dat er steeds meer nieuwe uitvindingen op de markt worden gebracht

 

  • Breede mogelijkheid om bepaalde apps te koppelen aan je webshop zoals Amazon, bol.com, boekhoudingsprogramma’s

 

 

Hoe zet je een webshop op?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om een webshop op te bouwen. Je kan er bijvoorbeeld zelf veel verstand van hebben of je moet een speciaal bedrijf in gaan huren die het voor jou maakt. Bedrijven zijn natuurlijk wel duren omdat ze er geld voor vragen maar soms kan het handig zijn omdat hun er veel verstand van hebben. Zo moet je eenmaal de kleinste dingen weten van WordPress het naar jou wens te maken. Daar kan veel tijd in vergaan als je moet gaan zoeken. Het is ook van belang om alle informatie die jij op je website wilt gaan plaatsen van tevoren in een speciaal mapje klaar te hebben zodat wanneer het frame af is je het er alleen maar in moet gaan plaatsen en bewerken.

https://www.mountain-it.nl/webwinkel-laten-bouwen/woocommerce-webshop/