Web design direct
Image default
Internet

De evolutie van WordPress websites

Mensen relateren webdesign vaak met WordPress websites. WordPress heeft de manier waarop de wereld naar webdesign kijkt veranderd. Toen de reis eind jaren ’90 begon was het een van de belangrijkste bruisende blogscènes. Op dit moment is het het meest populaire CMS en het stelt ontwikkelaars in staat om mobiele apps en websites te ontwikkelen. WordPress is gegroeid en geëvolueerd met de markt en de eisen van de gebruikers. Dat is de belangrijkste reden waarom we niet aan webdesign kunnen denken zonder aan WordPress te denken.

Wist u dat op dit moment meer dan 75 miljoen mensen dit platform gebruiken om hun websites, blogs en online profielen live te houden. Dit is mogelijk omdat WordPress voor elk type gebruiker geschikt is. Er zijn fantastische functies, plug-ins en extensies die alle ontwikkelaars kostenloos kunnen gebruiken. Er zijn duizenden thema’s die elke gebruiker kan kiezen. Het duurt een paar minuten op YouTube of WordPress gerelateerde tutorial blogs om erachter te komen hoe u uw eigen website en blog kunt maken.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, lees dan eens over alle WordPress voordelen bij OneTap.

Letterlijk gratis!
U kunt kiezen uit WordPress.com of WordPress.org. Het maakt niet uit wat u kiest, u vindt een verbazingwekkend kosteneffectieve ervaring. Wanneer u zich aan het basispakket houdt, moet u beginnen met WordPress.com. Het is perfect voor een casual profiel of een studentenblog.

Kleine bedrijven en grotere bedrijven gaan vaak voor WordPress.org. Deze geeft u uw eigen hosting opties en domeinnaam keuzes. Het is een gratis download voor alle gebruikers, maar u moet betalen voor de hosting diensten en de domeinnaam. Zelfs dat is minder dan de prijs van een pizza per maand!