Web design direct
Image default
Internet

SEO is de oplossing voor betere vindbaarheid

Heeft u een schitterende website ontworpen om kwaliteit en passie uit te stralen? Wilt u graag gezien worden en investeert u graag in het verbeteren van uw vindbaarheid? Maar heeft u geen idee waarom uw website bijna niet bezocht wordt? Wilt u graag antwoorden op uw vragen? Dan kan een SEO specialist u helpen! Zij kunnen antwoord geven aan de hand van SEO. Deze specialisten begrijpen namelijk dat uw website niet het probleem is, maar uw vindbaarheid op Google.  Met Search Engine Optimization kunt u beter gevonden worden door uw potentiële klanten. Een SEO specialist kan uw SEO verbeteren door het gebruik van de beste technieken! 

Uw gebruikers zoeken u op verschillende manieren.
Er zijn meerdere wegen die leiden naar Rome. Ook als het komt op SEO zijn er meerder technieken die een SEO specialist Eindhoven kan gebruiken voor het verbeteren van uw vindbaarheid. De keuze tussen deze technieken ligt voor deze specialisten aan de soort zoekopdrachten die u wilt optimaliseren. De volgende

  • Navigational Search. Deze manier van zoeken wordt gebruikt wanneer een gebruiker naar een specifieke website zoekt, doormiddel van de naam van die website in te typen (niet de URL). Deze zoekopdracht wordt gebruikt door nieuwe en terugkerende bezoekers. Vaak wordt deze techniek gebruikt als deze gebruikers al eens over u gehoord hebben.
  • Transactional Search. Deze zoektechniek zijn opdrachten waarbij de gebruiker op zoek is naar iets dat hij bereid is te kopen. Bestemmingspagina’s en productpagina’s zijn gericht op dit soort zoekopdrachten. Vaak worden de termen: “kopen”, “prijs”, “korting” enzovoort gebruikt.
  • Informational Search. Deze zoekopdrachten zijn die waarbij de gebruiker op zoek is naar informatie – metselaar Eindhoven, hoe bak je een aardbeientaart, de beste slager enzovoort.

De klant moet u gemakkelijk kunnen vinden.
Bij een Informational Search is het belangrijk om te denken aan hoe uw potentiële klanten zoeken. Een SEO specialist kan u hierbij helpen door onderzoek te doen naar uw doelgroep. Zij stellen zichzelf de vragen: hoe zoekt deze doelgroep en hoe kunt u ze aantrekken? Het belangrijkste voor hen is om de juiste trefwoorden te vinden die uw doelgroep gebruikt. Als u eenmaal weet op welke trefwoorden u gaat focussen, kunt u uw content hierop aanpassen.

Laat uw klanten u vinden!
Voor u, de ondernemer, komt SEO op het volgende neer: geef potentiële klanten wat ze willen. Wanneer u content en informatie creëert die zij zoeken, trekt u ze aan om met u samen te werken. SEO is bedoeld om u te helpen beter contact te leggen met uw klanten. Een SEO Eindhoven snapt dat betere vindbaarheid zit in het goed communiceren naar en onderzoeken van uw doelgroep. U focust zich op de persoonlijke communicatie en de specialisten focussen zich op de online communicatie!