Web design direct
Image default
Internet

Uw vastgoed zorgeloos beheren met vastgoedsoftware

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige en efficiënte wijze om uw vastgoed te beheren, kunt u het beste gebruikmaken van de vastgoedsoftware die Informant Software aanbiedt. Al sinds 1990 is dit bedrijf een pionier op het gebied van ontwikkelingen en implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE-management. De specialisten hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dan ook perfect een oplossing bieden die aansluit op al uw wensen. Gaat u in zee met de professionals, dan ontvangt u een totaaloplossing op maat waarmee u op een eenvoudige én flexibele manier uw vastgoed kunt beheren, ongeacht uw locatie. Wilt u uw bedrijf ontzorgen? Ontdek dan snel de mogelijkheden die Informant Software aanbiedt.

Een toegankelijk en gebruiksvriendelijk vastgoedsoftwaresysteem

Of u nu uw VvE-management of uw huurbeheer wenst te beheren: met de zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke vastgoedsoftware zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn er vele mogelijkheden voor diverse financiële en technische zaken. U kunt een database vastleggen en niet alleen uw eigen onroerend goed, maar ook dat van derden beheren. In de database slaat u verschillende gegevens eenvoudig op. Denk hierbij aan technische details, de eigenaren, foto’s en huurders. Ook heeft u de mogelijkheid om deze gegevens vervolgens te gebruiken bij taken, zoals automatisch incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen. Via de software kunt u deze opdrachten eenvoudig uitvoeren en heeft u alle belangrijke informatie op één plek. Via de software creëert u een duidelijk overzicht met alle informatie omtrent uw vastgoed.

Neem contact op

Wilt u graag ontzorgt worden op het gebied van administratietaken? En bent u benieuwd wat de implementatie van vastgoedsoftware voor uw bedrijf kan betekenen? De professionals van Informant Software gaan graag met u in gesprek en adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie. Bij interesse in een oplossing op maat of het inwinnen van meer informatie over het bedrijf, neemt u gerust contact op met de specialisten van Informant Software. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.informant.nl/