Web design direct
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak is de redder in nood bij een daklekkage

Ben jij op zoek naar een dakdekkersbedrijf om je platte dak te laten repareren? En wil je het liefst dat er zo snel mogelijk iemand bij je langs komt omdat er al extra schade ontstaat door een lekkage? Dan zijn de dakdekkers van Kewodak jouw redders in nood!

De dakdekkers van Kewodak zijn heuse dakspecialisten. Er zijn veel verschillende platte daken, maar door de tientallen jaren aan ervaring is er geen dak dat de dakdekkers van Kewodak nog nooit hebben gezien. Elk type dakbedekking is bekend, net zoals elk type woning of gebouw. Elke dakdekker die bij Kewodak werkt weet van aanpakken en gaat fluitend het dak op. Ze hebben dan ook geen last van hoogtevrees, het liefste dat ze doen is werken op hoogte. En heerlijk in de buitenlucht. Of het nu een warme zomer is of een gure en koude winter, de Kewodak dakdekkers kunnen niet wachten om een dak op te klimmen.

Ruim werkgebied, snelle service

Wanneer je contact opneemt met Kewodak omdat je snel een dakdekker nodig hebt, zal er zo snel mogelijk een dakdekker jouw kant op gestuurd worden. Vanuit de thuishaven Alphen aan den Rijn rijden ze naar je toe. Het werkgebied van Kewodak is voornamelijk Noord Holland, Zuid Holland en ’t Groene Hart, maar ook daarbuiten kan je ze gewoon tegenkomen. Ze zijn je graag van dienst en helpen je graag uit de brand.

Niet alleen schade aan daken wordt verholpen door de dakdekkers van Kewodak. Ze zijn ook erg goed in het bedenken van slimme en leuke oplossingen om daken duurzamer te maken. Of het nu gaat om zonnepanelen, een groen dak of een wit dak, ze zullen altijd bekijken welke dakbedekking het gunstigste is voor jouw dak.

Naast het repareren en het verduurzamen van daken kan je bij Kewodak ook terecht voor onderhoud aan je dak en advies over je dak.

Maak kennis met de dakdekkers van Kewodak

Wil jij een onderhoudscontract afleggen of nieuwe dakbedekking laten leggen op je woning in Nieuw Vennep en ben je daarom op zoek naar een goede dakdekker in Nieuw Vennep? Aarzel niet en bel Kewodak!

https://www.kewodak.nl/