Web design direct
Image default
Vakantie

Een heerlijke vakantie in het hart van de Bollenstreek

Noordwijkerhout, ook wel ‘het hart van de Bollenstreek’ genoemd, leent zich uitstekend voor een heerlijke vakantie. Centraal gelegen in de Bollenstreek, midden tussen de duinen, bossen en het strand en vlakbij leuke kleine dorpjes en grotere steden. U zult zich hier uitstekend vermaken, zowel voor een relax vakantie als voor een actieve vakantie.

Wanneer u vakantieparken in Noordwijkerhout zoekt kunnen wij zeker een park aanraden, namelijk vakantiepark Sollasi. Dit park heeft een groene en rustige ligging. Het park ligt naast het Oosterduinse meer, waar u dus lopend heen kan. Het meer leent zich voor een dagje zonnen en waterpret, maar ook een prachtige wandeling om het meer is een absolute aanrader. Honden zijn hier welkom.

Na een fietstochtje van zo’n zes minuten of een zeer korte autorit bent u bij het strand van Langevelderslag. Dit mooie brede strand is een rustig strand. Hier kunt u heerlijk zonnebaden en een mooie avondwandeling maken met de zonsondergang als uitzicht en daarna een hapje eten bij de strandopgang. Bij de strandopgang is zelfs een mooie grote speeltuin waar kinderen zich een tijd lang prima kunnen vermaken.

Sollasi heeft een vakantiepark en twee campings

Sollasi heeft niet alleen een vakantiepark. Er zijn ook nog twee campings, één camping in Noordwijkerhout en één camping in Noordwijk. De camping in Noordwijkerhout ligt naast het vakantiepark, de andere camping, genaamd Le Parage, ligt iets verderop in Noordwijk, wederom midden tussen de prachtige natuur. Allebei de campings zijn heerlijk rustig. Vooral camping Le Parage is een kleine camping waar rust centraal staat.

Ook vanaf de camping in Noordwijk bent u binnen een mum van tijd op het strand. Wanneer u lopend naar het strand gaat kunt u de prachtige route door het Hollands Duin volgen. Buiten het broedseizoen mogen honden hier loslopen. Tijdens het broedseizoen zijn honden wel welkom, mits aangelijnd. Een prachtige en heerlijke buitenrit door het duin en over het strand is hier ook te maken.

Bij het vakantiepark en de campings van Sollasi mag u uw hond meenemen.

https://www.sollasi.nl/