Web design direct
Image default
Dienstverlening

Ontdek een nieuwe manier van groene energie opwekken met PVT-panelen

Heb je interesse in een duurzame manier van het opwekken van energie? Dat kan met de PVT-panelen van HRsolar. Met deze zonnepanelen wek je groene stroom op die je kunt gebruiken als stroom en warmte. PVT-panelen bestaan uit een warmtepomppaneel dat bestaat uit zonnecellen (PV). Deze cellen zetten zon om in elektriciteit. De achterkant van het paneel is een thermische wisselaar (T) die voor de bronenergie van de water- /water-warmtepomp zorgt. Het lijkt misschien een flinke investering, maar je krijgt subsidie voor een dergelijke zonneboiler. Op deze manier wil de overheid het gebruik van duurzame energieoplossingen stimuleren binnen huishoudens als de jouwe.

Bereken hoeveel PVT-panelen jouw huishouden nodig heeft

Elk huishouden is anders en heeft andere behoeften. Dit hangt natuurlijk af van het soort huis, maar ook van de grootte van jouw huishouden. Op de website van HRsolar kun je eenvoudig berekenen hoeveel PVT-panelen jouw huishouden nodig heeft en krijg je te zien wat de hoogte is van de subsidie die je voor een zonneboiler kunt krijgen. Zo weet je wat de hoogte is van jouw investering. Schrik hier niet van, want deze investering verdient zich in de loop van de jaren zeker terug! Dit gebeurt sneller met de zonneboilersystemen van dit bedrijf dan van andere bedrijven, omdat de innovatieve systemen van dit bedrijf een hoger rendement opleveren.

Benader dit innovatieve bedrijf voor meer informatie

Voor meer informatie over de subsidie voor jouw zonneboiler of PVT-panelen, neem je het best contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. De contactgegevens vind je op de website van HRsolar. Zij vertellen je graag meer over hun zonnewarmteoplossingen en over de manieren waarop zij al sinds 2002 de zon met hun innovatieve technologie verbinden. Als je al genoeg informatie hebt, bestel je via de website gemakkelijk de systemen die jij wenst. Deze worden snel geleverd, want de productie vindt in Nederland plaats!