Web design direct
Image default
Dienstverlening

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen door deze expert

Keurhuis Nederland is hét adres voor al uw keuringen, metingen en inspecties met betrekking tot onroerend goed. Of u nu particulier bent, een woningcorporatie runt of beheerder bent van een VvE: dit bedrijf staat u bij met complete service. Bovendien is het hun missie om de beste inspecties te leveren in iedere situatie, met nauwkeurige, gedetailleerde rapporten die alle gegevens duidelijk weergeven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent dankzij de specialisten van Keurhuis Nederland. Een van hun diensten is het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning, ook wel afgekort ‘MJOP’ genoemd. Deze wordt gebruikt om onderhoudswerkzaamheden op de lange termijn te plannen en om hier inzicht in te krijgen. Lees meer over de meerjarenonderhoudsplanning en ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen!

Waar dient de MJOP voor?

De meerjarenonderhoudsplanning is essentieel wanneer u bijvoorbeeld een VvE runt. Om duidelijkheid te krijgen over het (te verwachten) onderhoud van panden op de lange termijn, is deze MJOP een uitstekend hulpmiddel. Zo weten niet alleen u en de bewoners van appartementen wat er de komende jaren nodig is, maar kunnen ook de kosten worden bepaald voor het reservefonds. Dit dient ervoor om altijd een budget beschikbaar te kunnen stellen voor onderhoudswerkzaamheden, zodat er geen onverwachte financiële tegenslagen optreden. De meerjarenonderhoudsplanning bevat de gegevens voor de komende 10 en 25 jaar. Bovendien wordt deze iedere vier jaar bijgesteld met een actuele begroting.

Ontdek alle diensten van dit bedrijf

Heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u een opleverkeuring laten uitvoeren? Of heeft u een bouwtechnische keuring nodig voor de aanvraag van de NHG? Keurhuis Nederland uit Geldermalsen staat voor u klaar. Hun goed geschoolde inspecteurs, die continu op de hoogte blijven van de recente wet- en regelgevingen, voeren iedere inspectie, meting en/of keuring met veel deskundigheid uit. Dit geldt ook voor specifieke zaken, zoals een luchtdichtheidsmeting. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website of neem contact op met de specialisten van dit bedrijf.

https://www.keurhuisnederland.nl/