Web design direct
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd gaat discreet, respectvol en netjes te werk

Heeft u veel verdriet omdat een dierbare van u is overleden? Naast het verdriet dat u heeft omdat u uw dierbare ontzettend mist moeten er bij een overlijden ook altijd ontzettend veel zaken geregeld worden. De uitvaartdienst moet binnen een paar dagen in elkaar gezet worden, administratie moet bekeken worden, verschillende diensten moeten op de hoogte gesteld worden van een overlijden en noem zo maar op. Als alle eerste rompslomp geregeld is komt het volgende, in het geval dat uw dierbare in zijn of haar eentje op zichzelf woonde: de woning moet leeggehaald worden. Terwijl u eigenlijk liever de tijd zou nemen om te kunnen rouwen en deze hectische periode een plekje te geven.

Wij, van Alle Rommel Opgeruimd, kunnen u uitstekend van dienst zijn. Het leeghalen van een woning is namelijk ons vak. Van seniorenflat tot huurhuis en van appartement tot koophuis, wij zorgen ervoor dat de woning wordt leeggehaald.

Voordat wij u komen helpen kunt u zelf de woning doorlopen en de dierbare en kostbare spullen meenemen. Wanneer u hier mee klaar bent komen wij naar de woning toe. Alle kleine spullen worden door ons in dozen gestopt, de grote spullen zoals meubels worden netjes ingepakt in plastic. We laden alles in onze blanco vrachtwagen, er komt dus geen container voor de deur te staan. De spullen van uw dierbare zijn niet zichtbaar voor anderen, wij vinden het zeer belangrijk om discreet te werk te gaan. Ons vaste team is op elkaar ingespeeld en gaat zeer netjes te werk. Wanneer spullen van uw dierbare nog in goede staat zijn kunnen wij, wanneer u dit goed vindt, deze spullen doneren aan een goed doel zodat andere mensen hier weer plezier aan kunnen beleven.  

Keurig opgeleverde woningen

Desgewenst kunnen wij voor u de woning bezemschoon opleveren. We verwijderen dan (indien nodig) de vloerbedekking, halen de gordijnen weg en verwijderen de gordijnrails en dichten alle gaatjes in alle muren.

Wilt u graag een samenwerking met ons aangaan? U kunt ons 7 dagen in de week bereiken op telefoonnummer 0252-742 504. U kunt ons ook een email sturen naar info@ allerommelopgeruimd.nl.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/