Web design direct
Image default
Dienstverlening

Website laten maken Den Haag websites volledig op maat

Wat kost het eigenlijk om een website te laten maken in de regio Den Haag? De vraag wat een normale website nou eigenlijk moet kosten, heeft geen makkelijk antwoord. Een website kan 100 euro kosten, maar ook gemakkelijk meer dan 100.000 euro. Aan zo’n antwoord heb je natuurlijk niet zoveel, daarom zal dit artikel opzoek gaan naar antwoorden over waarom het zoveel kan kosten en waarom deze verschillen er zijn.

Kosten van een Website

Om te weten hoeveel een website moet kosten, is het belangrijk om eerst antwoord te krijgen op de volgende vragen; Wat zijn de verwachtingen van de website, hoeveel bezoekers moet de website aan kunnen, hoe wil je bezoekers op je website krijgen en uiteindelijk wat het doel van de website moet gaan worden. De antwoorden op die vragen kunnen zijn dat de website alleen een digitaal visitekaartje zal zijn, of als kritiek onderdeel van de organisatiestrategie die resultaten moet gaan binnenhalen.

Wil je dus een website neerzetten die leads gaat generen, je organisatie verder helpt en resultaat verhogend werkt binnen de organisatie, dan is het slim om een groter bureau in te schakelen met specialisten op de gebieden van online marketing, design en interactie en techniek.

Belangrijke Factoren bij het laten maken van een Website

Uiteindelijk zijn het die factoren; design, functionaliteit en uurtarief, naast de complexiteit van de website direct een impact op de totaalprijs van de website. Er is daarom geen eenduidige prijs voor het laten maken van een website, maar er zijn wel wat voorbeelden die gegeven kunnen worden waarmee je een verwachting kan maken met wat voor prijzen realistisch zijn voor het laten maken van een website:

  • Digitaal visitekaartje: 100 tot 5.000 euro
  • Als onderdeel van de marketing en vindbaarheid van jouw organisatie: 5.000 tot 15.000 euro
  • Direct onderdeel van de organisatiestrategie: 15.000 tot 100.000+ euro

Verder is het ook belangrijk om naast deze kosten ook rekening te houden met overige kosten die niet inbegrepen zitten bij het laten maken van een website. Dit zijn terugkerende kosten zoals hosting, ondersteuning, onderhoud en overige online marketing.

Wil je meer weten over wat jouw ideeen over jouw website ongeveer moeten kosten? Dan kan je nu direct een offerte aanvragen via Nofie.nl!