Web design direct
Image default
Beauty en verzorging

Botox behandeling bij Van Lennep Kliniek Den Haag

Voor een goede behandeling door specialisten voor Botox in Den Haag kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek. Deze kliniek is toonaangevend als het gaat om Botox. Van Lennep kliniek heeft in totaal 4 locaties, deze zijn te vinden in:

  • Den Haag – Frederikstraat 70
  • Den Haag – Willem Witsenplein 7
  • Wassenaar – Herenweg 1
  • Oegstgeest – De Kempenaerstraat 9

De specialisten die bij Van Lennep Kliniek werken hebben allemaal veel ervaring. Ook is iedere specialist NVCG gecertificeerd en cosmetisch arts KNMG. Voor iedere behandeling wordt ruim tijd gereserveerd. Er wordt tijdens de behandeling gelet op detail, maar het totaalbeeld is net zo belangrijk en wordt dan ook goed in de gaten gehouden.

Botox specialist Ludy Holst

Een van de Botox specialisten bij Van Lennep Kliniek is Ludy Holst. Ludy werkt al meer dan 15 jaar in de branche. Al tienduizenden pijnloze Botox behandelingen heeft zij uitgevoerd. Zowel mannen als vrouwen heeft ze in haar stoel gehad. Ludy vindt het bijzonder dat ze met een Botox behandeling mensen een zelfverzekerder gevoel kan geven. Dat zelfverzekerdere gevoel ontstaat doordat de Botox ervoor zorgt dat harde trekken in het gezicht zachter worden, waardoor mensen er meteen jonger en goed uitzien voor hun leeftijd.

Voordat de Botox behandeling gestart wordt, is er altijd eerst een intake. Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en kunt u uw wensen aangeven. Ook wanneer u angst heeft voor de behandeling of het resultaat kunt u met uw zorgen bij ons terecht. Veel gestelde vragen zijn onder andere:

  • Is een behandeling met Botox pijnlijk?
  • Geeft Botox wel een natuurlijk resultaat?
  • Werkt Botox verslavend?

Wanneer u de behandelingen laat uitvoeren door een van onze specialisten hoeft u zich over bovenstaande punten geen zorgen te maken.

Verschillende huid verbeterende behandelingen

Van Lennep Kliniek biedt niet alleen Botox behandelingen aan. U kunt bij Van Lennep Kliniek ook genieten van verschillende huid verbeterende schoonheidsbehandelingen en treatments. Een daarvan is de ZO Skin Health treatment. Vraag bij de specialisten van Van Lennep Kliniek welke treatment het beste past bij uw huid.   

https://www.vanlennepkliniek.nl/