Web design direct
Image default
Vervoer en transport

Een groot aanbod huur aanhangwagens

U staat op het punt te verhuizen. Een van de kinderen gaat binnenkort op kamers. De tuin is aan een grote opknapbeurt toe? De zolder moet hoognodig leeggehaald worden. Allemaal situaties waarin een aanhanger van pas komt. Een betrouwbaar bedrijf voor aanhanger huren is JobCar.

Verschillende aanhangers te huur

JobCar is gevestigd in Etten-Leur, maar het is natuurlijk niet noodzakelijk dat u in die stad woont om er een aanhanger te huren. Iedereen – particulieren, VvE’s en ondernemers in het hele land – is van harte welkom. De volgende aanhangwagens heeft JobCar klaar staan voor gebruik:

  • open aanhanger;
  • tandemasser;
  • gesloten aanhanger;
  • autoambulance;
  • elektrische kipper;
  • bagagewagens.

Per rubriek zijn er meerdere modellen die onderling verschillen in laadvermogen, toegestane maximale massa, eigen massa, laadvloerhoogte, inhoud en afmetingen. Hoe groter de aanhanger, hoe hoger het huurbedrag. JobCar hanteert dag- en weekprijzen. Het weektarief is relatief goedkoper. De actuele huurbedragen staan per aanhanger op de site vermeld.

Huurt u de aanhangwagen voor één dag? U mag ‘m om 08.00 uur komen ophalen. Rond 22.00 uur moet de wagen weer terug zijn, zodat die in orde gemaakt kan worden voor de volgende huurder. Een week is bij JobCar echt een volle week, oftewel zeven dagen. Een week hoeft niet perse op zondag of maandag te beginnen. Stel u heeft ‘m op woensdag nodig, dan staat de huuraanhangwagen tot en met de dinsdag van de week erop tot uw beschikking.

Betalingswijze

Betalen kunt u vooraf doen, bij voorkeur per pin. Wat de betalingsvoorwaarden betreft, lezen we het volgende op jobcar.nl:

“Tenzij anders wordt overeengekomen, dient betaling vóóraf contant dan wel per pinbetaling bij aanvang van de Huurperiode te geschieden. In geval van betaling per bank of giro geldt de dag van creditering van de rekening van Verhuurder als de dag van betaling. Indien Huurder een verlenging van de Huurperiode heeft aangevraagd en deze verlenging door Verhuurder schriftelijk is goedgekeurd, ontvangt Huurder een aanvullende factuur dan wel een digitaal betaalverzoek voor de verlengende Huurperiode.”

https://www.jobcar.nl/