Web design direct
Image default
Beauty en verzorging

Trouwringen van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door een professionele edelsmid

Exclusieve trouwringen met een tijdloze uitstraling, die vind je bij Bijzondere Trouwringen. De website bijzonderetrouwringen .nl staat vol met foto’s en beschrijvingen. Om je een idee te geven enkele pareltjes die eruit springen.

De Movimento: dit zijn stalen ringen met een gouden deel. De binnenring is van edelstaal, de buitenrand bestaat uit geelgoud. Door de speling tussen de twee delen bewegen de ringen en maken ze een licht tinkelend geluid.

De Intesa is een set ringen in een bijzonder chique stijl. Ze zijn gemaakt van twee banen prachtig witgoud. Bij de damesring is in de tussenruimte een witte diamant verwerkt. De Intesa beweegt niet zoals de Movimento, maar oogt wel dynamisch.

De Tritone springen in het oog door het contrast van glanzend en mat. Deze witgouden ringen hebben een natuurlijke uitstraling door de verschillende speelse lijnen. Je kunt de Tritone overigens ook in geelgoud of roodgoud bestellen. Aankopen kan niet online, maar in Veenhuizen of Amersfoort. Daar kun je kennismaken met de edelsmid, de ringen bewonderen, passen en op maat laten meten.

Gouden trouwringen

Trouwringen in goud zijn nog steeds heel populair. Goud wordt al eeuwen beschouwd als zeer waardevol. In de Egyptische tijd werd ermee betaald. Tot halverwege de twintigste eeuw na Christus werd nog munten van goud geslagen.

Goud staat symbool voor zuiverheid en ook daarom is het zo geliefd. In de scheikunde wordt goud aangeduid met de letters Au. Dit is de afkorting van het Latijnse woord voor goud: aurum. Als je kijkt naar de collectie gouden trouwringen van Bijzondere Trouwringen valt op hoeveel variatie er mogelijk is. Een paar opties op een rij:

· geelgouden ringen met een gelen saffier;

· een ring met een diamant;

· een gouden ring bestaande uit verschillende fantasievolle banen;

· ringen met een zandstructuur.

Je kunt ook kiezen voor witgoud. Dit is een legering van goud met palladium of goud met nikkel. Witgoud met nikkel oogt warm. Witgoud met palladium heeft een iets donkerder, meer grijze tint.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl