Web design direct
Image default
Dienstverlening

Zorgpremies 2021

Is de premie die u betaalt voor uw zorgverzekering redelijk, of zou u graag iets minder gaan betalen? Zorgverzekeraars bepalen op basis van verschillende factoren welke zorgpremies u in 2021 gaat betalen. Als u in Gelderland of Overijssel woont en op zoek bent naar een kwalitatieve zorgverzekering tegen een eerlijke premie, dan is Salland de zorgverzekeraar voor u. Uw premie wordt goed besteed, want wij investeren dit niet in onszelf, maar juist in de zorg. En bij Salland maken we geen onderscheid op basis van leeftijd of gezondheid. Iedereen betaalt bij ons dezelfde lage zorgpremie als het gaat om de basisverzekering.

Salland en de zorg

Om de kwaliteit van de zorg in de gaten te houden, gaat Salland in overleg met een groot deel van de zorginstanties in de regio. We maken afspraken over de zorg en de kosten hiervoor. We hebben zicht op de zorg die geboden wordt en kunnen u adviseren over verschillende zorgverleners. Omdat we ons slechts op één specifiek gebied richten, kunnen we beter rekening houden met onze klanten. We nemen graag de tijd voor u. Bijvoorbeeld om u te helpen met het afsluiten van de juiste verzekering, of met het vinden van goede zorg dicht bij huis.

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Wanneer u bij Salland een zorgverzekering afsluit, is er een kans dat u in aanmerking komt voor een collectiviteitskorting zorgverzekering. Dit is het geval als uw werkgever afspraken met ons heeft gemaakt. Niet alleen u profiteert van deze korting op uw verzekering, maar ook gezinsleden die met u meeverzekerd zijn. En bent u lid van een vereniging waarmee wij een contract hebben afgesloten? Ook dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging afspraken met ons heeft gemaakt.
 

https://www.salland.nl/