Web design direct
Image default
Beauty en verzorging

Laat je ogen meer spreken met permanente eyeliner

Wil jij jouw ogen meer laten spreken met een permanente eyeline? Ben je daarom op zoek naar een goede salon die permanente make-up kan zetten in de buurt van Breda? Breng dan een bezoek aan Easy Beauty. Salon Easy Beauty wordt gerund door moeder Bettina en dochter Isabella en is gevestigd in ‘s Gravenmoer. Zij zijn beide uitstekend opgeleid om permanente make-up te zetten. Bettina is zelfs een van de grondleggers van permanente make-up en zit dus al vanaf het begin in dit vak. Dochter Isabella heeft natuurlijk veel van haar moeder afgekeken en is uiteraard ook vakkundig opgeleid om perfecte permanente make-up te zetten.

Wanneer je aankomt bij de salon wordt je met een warm onthaal binnen gelaten. Je krijgt wat te drinken aangeboden en wordt op je gemak gesteld. Al jouw wensen worden eerst uitvoerig besproken. Wanneer jouw wensen duidelijk zijn en de kleuren zijn bepaald wordt er eerst gewone make-up aangebracht. Hierdoor kan je alvast het uiteindelijke resultaat zien en kan je voor jezelf bepalen of je hier tevreden mee bent. Pas dan wordt de permanente make-up aangebracht. Dit gebeurt door middel van kleine naaldenprikjes. Dit is wat gevoelig maar doet niet heel veel pijn.

De dames van Easy Beauty staan voor een natuurlijk resultaat. Zowel je ogen, wenkbrauwen en lippen worden subtiel mooier gemaakt. Ze zorgen er altijd voor dat de make-up bij jou past en je schoonheid naar voren haalt.

Schoonheidssalon met heerlijke schoonheidsbehandelingen

Naast een salon voor permanente make-up is Easy Beauty ook een schoonheidssalon. In deze schoonheidssalon nabij Dongen kan je genieten van heerlijke gezichtsbehandelingen. Schoonheidsspecialiste Isabella biedt resultaat en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Er wordt gewerkt met de beste apparatuur en topmerken als Medik8, Malu Wilz, Medex en Anastasia Beverly Hills. Naast de verschillende schoonheidsbehandelingen kan je ook voor harsen of epileren bij Easy Beauty terecht. Ook gezichtsbehandelingen voor huidverbetering worden aangeboden. Waaronder behandelingen van acne, behandelingen voor oneffenheden op de huid zoals wratjes en couperose, bindweefselmassage en fruitzuurpeelings.

Laat je heerlijk verwennen door de dames van Easy Beauty en loop stralend de deur uit!

 

https://www.easy-beauty.nl/