Web design direct
Image default
Telefonie

Snel een KPN of Ziggo-medewerker nodig? Schakel Klantenservicetelefoon in!

Je staat op het punt je abonnement uit te breiden. Je wilt een nieuwe smartphone. Je hebt een vraag over de rekening van vorige maand. Of je wilt weten hoe duur het is om te bellen in het land waar je binnenkort naar toe op vakantie gaat. Dit zijn stuk voor stuk goede redenen om het telefoonnummer van KPN te bellen. Kun je dat 1-2-3 niet vinden? Als je het telefoonnummer 1840 van Klantenservicetelefoon kiest, wordt je met de helpdesk van KPN doorverbonden. De meeste KPN-klanten hebben een combi-pakket. In veel gevallen wordt gekozen voor mobiel bellen, internet en tv. Vast bellen behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden, maar daar wordt steeds minder gebruik van gemaakt. Het glasvezelinternet van KPN is zeer stabiel. Het is super snel, er is een hoge en constante kwaliteit en er zijn geen extra maandelijkse kosten aan verbonden. De standaard snelheid is tot 50 Mbit/s voor downloaden en tot 5 Mbit/s voor uploaden.

Ook klanten van Ziggo kunnen gebruikmaken van de diensten van Klantenservicetelefoon. Je kunt het klantenservice telefoonnummer van Ziggo aanvragen via 1840 of opzoeken op www. klantenservicetelefoon .nl. Op deze site tref je naast dat telefoonnummer veel andere, handige informatie die nu of later zeker een keer van pas zal komen. Een paar voorbeelden. Ziggo is ook vanaf je vakantiebestemming te contacten.

Speciaal daarvoor geldt het internationale telefoonnummer: +31 881 212 817. Het bedrag per minuut dat je moet betalen als je belt, wordt bepaald door je telecomprovider. Ziggo is een van de grotere Nederlandse aanbieders op het gebied van internet, telefonie en televisie. In 2008 werd de naam Ziggo geïntroduceerd toen Casema en @Home fuseerden. In 2016 besloten Vodafone en Ziggo intensief samen te gaan werken. VodafoneZiggo is zeer actief op social media. De firma gebruikt de volgende kanalen om nieuws, weetjes en feitjes bekend te maken:

· Facebook;

· Instagram;

· Twitter.

De site van Ziggo – ziggo. nl- staat ook vol met interessante wetenswaardigheden.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl