Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Optimaliseer uw Bedrijf met Kentico CMS, API management en meer efficiënte tools

Met behulp van applicaties zoals Kentico CMS en API management creëert u een efficiënte werkomgeving voor uw bedrijf. Laat Datacon hier nu net een expert in zijn. Sinds 1997 helpt dit bedrijf haar klanten met het realiseren van ambitieuze projecten. Dit doen zij door middel van de inzet van relevante applicaties, zoals API management en Kentico CMS. Hierbij wordt kennis gecombineerd met moderne technologie. Dankzij een jarenlange ervaring in het snel veranderende vak, weet u zeker dat u bij Datacon aan het juiste adres bent voor al uw vragen wat betreft contentmanagement.

Waarvoor zet u Kentico CMS en API management in?

Bent u op zoek naar een systeem dat het creëren en onderhouden van de content van uw diverse applicaties eenvoudig maakt? Kentico CMS is hiervoor de perfecte oplossing. Kentico CMS is eenvoudig te implementeren in uw bedrijf dankzij het toegankelijke platform. Dit systeem combineert de volgende aspecten:

  • Online marketing
  • Content management
  • Integratie met Externe Systemen
  • E-commerce

Met de inzet van Kentico CMS hanteert u één systeem voor alle applicaties die u inzet op het gebied van contentmanagement. Wilt u zowel interne als externe applicatie eenvoudig en betrouwbaar met elkaar laten communiceren? Ga dan voor de veelzijdigheid van API management. Met een API Management Platform laat u uw interne en externe applicaties met elkaar communiceren via één centraal API communicatieplatform. API management helpt uw bedrijf bij het publiceren van API’s naar externe, partner- en interne ontwikkelaars.

Sluit u aan bij dé specialist op het gebied van contentmanagement

Al meer dan 20 jaar is Datacon dé partij om naar te keren op het gebied van Kentico CMS en API management. Dit professionele bedrijf werkt enkel met de beste producten, welke worden erkend als leiders in hun segment. Met de ondersteuning en samenwerking van een beperkt aantal betrouwbare partners, is Datacon altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkeling. Een samenwerking met Datacon betekent dus een samenwerking met een betrouwbare en professionele partij.