Web design direct
Image default
Electronica en Computers

De ICT laten beheren voor uw mkb

Als u de eigenaar bent van een mkb, is de ICT beheren een taak waar u niet omheen komt. Echter heeft niet iedere ondernemer verstand van het ontwerpen en implementeren van goede ICT-oplossingen. Daarom schakelt u NDC-IT in. Deze specialisten bieden u volledige ontzorging op ICT-gebied in de vorm van een abonnement. U betaalt maandelijks een vast tarief voor een breed aanbod aan diensten. Daardoor heeft u tijd over voor andere belangrijke taken.

Wat u kunt verwachten met dit pakket

Als u een abonnement afsluit bij deze experts, ontvangt u begeleiding bij al uw ICT. Zij ontwerpen niet alleen een Cloud-systeem dat perfect aansluit op uw werkzaamheden, maar zij helpen u ook om het in uw bedrijf te implementeren. Daarnaast zijn zij graag uw deskundige gesprekspartner voor allerlei ICT-zaken. Als u deze specialisten de ICT van uw mkb laat beheren, profiteert u dankzij een ruim dienstenpakket van complete ontzorging op ICT-gebied. Zowel qua soft- als hardware leveren zij de beste materialen van A-merken. Daardoor sluiten de programma’s en de hardware naadloos op elkaar aan en ondervindt u hier geen problemen mee. Ook kunt u uw medewerkers thuis laten werken dankzij het Cloud-systeem. Daarmee bespaart u een hoop IT-kosten. Een ander voordeel van een pakket bij deze professionals is dat u uw werknemers met een voordelig programma kunt laten bellen, waardoor u ook weer een hoop kosten bespaart. En ontstaan er problemen met soft- of hardware? Dan kunt u hun servicedesk raadplegen om het op te laten lossen. Ook onderhoud, updates en eventuele vervanging van hardware zijn in het pakket inbegrepen.

Vraag deze experts naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een Cloud-gebaseerde ICT-oplossing voor uw onderneming? Neem dan een pakket af bij NDC-IT en laat deze specialisten de ICT voor uw mkb beheren. Dankzij de vele diensten die al in een standaardpakket zitten profiteert u van complete ontzorging op ICT-gebied. Neem gerust contact op met dit bedrijf om uw opties te bespreken.