Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Investeer in goede bedrijfsbeveiliging voor uw bedrijf

Een goede bedrijfsbeveiliging is van alledag. Werktijden veranderen en het is lang niet meer gebruikelijk dat alle medewerkers van 9 tot 5 op kantoor zitten. Maar daardoor kan het overzicht wie, waar en wanneer werkt wel eerder zoek raken. Om uw bedrijfsbeveiliging op orde te houden kunt u denken aan het invoeren van toegangscontrolesystemen. Hierdoor komen alleen de bevoegde mensen uw bedrijf binnen. Maar binnen deze toegangscontrolesystemen is veel kwaliteitsverschil. Kiest u bijvoorbeeld voor simpele pasjes die vaak kwijt raken of kiest u voor een innovatieve oplossing als biometrie? Uw medewerkers hoeven niet allemaal een aparte pas, maar kunnen gewoon hun vinger op een scherm leggen om binnen te komen in het bedrijf.

Bespaar uzelf veel administratieve handelingen

Het uitgeven van toegangspassen kan administratief nogal veel werk zijn. Zeker als deze kwijt raken en dus geblokkeerd moeten worden et cetera. Met het gebruik van biometrie bent u minder tijd kwijt. Maar wat nog meer tijd bespaart, is de optie om het toegangscontrolesysteem te koppelen met bijvoorbeeld tijdsregistratie of aanwezigheidsregistratie. Hiervoor kunt u terecht bij de toegangscontrolesystemen van EasySecure. Doordat zij voorop lopen op het gebied van innovatie, zijn er allerlei opties mogelijk waar u tot op heden waarschijnlijk nog niet aan had gedacht.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de toegangscontrolesystemen

Bij bedrijfsbeveiliging met behulp van biometrie zijn er veel extra opties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het digitaal bijhouden van alle aanwezige medewerkers. In het geval van een calamiteit, weet u zo altijd precies wie er aanwezig is. Daarnaast kan uw personeelsafdeling de gegevens gebruiken om na te gaan hoeveel uren de medewerkers aanwezig zijn geweest. Door het opslaan van de gegevens in de cloud kunt u deze vanuit elke locatie inzien. Voor een innovatieve manier van bedrijfsbeveiliging bent u bij EasySecure dus aan het juiste adres. Neem gerust contact op met dit bedrijf voor meer informatie.