Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Dankzij deze app bereken je snel en nauwkeurig de levensduurkosten van ieder project

Een bouwproject heeft veel verschillende sectoren nodig om tot stand te komen. Daarom is het lastig om de levensduurkosten van tevoren of zelfs tijdens het project te berekenen. Life Cycle Vision is het ideale programma waarmee je in slechts vier stappen een nauwkeurig beeld krijgt van de Life Cycle Costing (LCC) van een project. Op die manier kun je onderbouwde keuzes maken en wordt integraal ontwerpen eenvoudiger. De app is bruikbaar tijdens alle drie de fasen, van ontwerp tot exploitatie, en de kosteninformatie is altijd up-to-date.

Integraal ontwerpen wordt eenvoudiger dankzij dit programma

Deze software houdt rekening met de normen en kosteninformatie van alle vakdisciplines die aan bod komen bij een bouwproject. Van de bouwkundige randvoorwaarden tot energieverbruik of andere installatieconcepten; met deze app krijg je een ontzettend nauwkeurig overzicht van de levensduurkosten. Zo onderbouw je keuzes en verantwoord je ze naar je partners uit andere vakgebieden. Bovendien maakt dit programma hierdoor een zeer exact beeld van de kosten mogelijk dat perfect aansluit op een standaard ontwerpproces. De informatie waarop deze software de berekeningen baseert is trouwens altijd up-to-date en in lijn met de meest recente kosteninformatie.

Het gemak van deze tool

Deze app is zo eenvoudig om te gebruiken, dat je geen voorkennis van installatie nodig hebt om een berekening van de LCC te maken. De software is geschikt voor alle soorten technische installaties, van werktuigbouwkundig tot transport of elektrotechniek. Daarnaast kun je dit programma altijd gebruiken, ongeacht de fase waarin het project zich bevindt. Deze tool maakt het dus veel eenvoudiger om snel een beeld te krijgen Life Cycle Costing.

Bereken de totale kosten met deze software

Met Life Cycle Vision wordt het berekenen van de levensduurkosten van integrale bouw veel eenvoudiger. In slechts vier stappen krijg je een zeer exact overzicht van de Life Cycle Costing waardoor je onderbouwde keuzes maakt. Ben je benieuwd naar deze app? Download dan de gratis demo voor een voorproefje.