Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Ontdek de narrowcasting oplossingen van dit bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf wat narrowcasting oplossingen aanbiedt? Dan zit u bij InfoScreens uit Spijkenisse goed. Dit bedrijf heeft een software ontwikkeld, waardoor u elke dag op elk gewenst tijdstip informatie kan delen op een tv-scherm. Dit bedrijf is sinds 2000 actief en weten dus alles als het gaat over het aanbieden van narrowcasting oplossingen. Ze bieden namelijk een eenvoudige software aan. Beter bekend als PADS4. Hierdoor wordt het eenvoudiger om informatie te delen op een of meerdere tv-schermen.

Dit bedrijf zorgt ook voor de installatie

Dit bedrijf uit Spijkenisse biedt u verschillende narrowcasting oplossingen aan. Dankzij hun software PADS4 zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar. Ook valt de installatie hieronder. Hierbij kunt u denken aan het bevestigen en installeren van een of meerdere tv-schermen. Ooit eens gehoord van digital signage? Dit betekent dat er meer dan duizend schermen worden geïnstalleerd. Dat voert deze aanbieder ook uit. Narrowcasting biedt u verschillende voordelen. Zo kunt u zelf bepalen welke dag u de informatie wilt tonen, het tijdstip en op welke schermen. Zo kunt u uw medewerkers, klanten of bezoekers gelijktijdig informeren. Hun software is erg simpel en eenvoudig. Hij beschikt over een duidelijk menu, dat maakt hem erg gebruikersvriendelijk. Zo kunt u als ervaren, maar ook als onervaren gebruiker eenvoudig en snel gebruikmaken van de software die dit bedrijf aanbiedt. Dit maakt InfoScreens de ideale partner en zo zal uw project een groot succes worden. 

Ontdek de vele mogelijkheden

Dit bedrijf vertelt u graag meer over de narrowcasting oplossingen die zij aanbieden. Zo ontvangt u altijd passend advies als u kiest voor de dienstverlening van dit bedrijf. Alle mogelijkheden die zij aanbieden zijn namelijk speciaal voor u op maat gemaakt. Het is van groot belangrijk dat u altijd uw wensen doorgeeft. Zo kan deze expert daar rekening mee houden. Ga naar de website van deze aanbieder en ontdek de vele narrowcasting oplossingen.

https://infoscreens.nl/