Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Ontdek dit moderne ICT-platform voor een gemeente of bedrijf

Draag bij aan een beter, veiliger en transparanter digitaal klimaat in Nederand door te investeren en gebruik te maken van de software van Gemboxx. Dit ICT-bedrijf biedt een volledige software voor bedrijven en overheidsinstellingen zoals een gemeente. Deze software is ontwikkeld op basis van moderne cloudarchitectuur en -integratie. Hierdoor werkt u zeer flexibel en zijn uw bestanden op elk moment beschikbaar. Lees meer over de visie, de doelstellingen en het samenwerkingsplatform van Gemboxx en laat de digitale omgeving van uw gemeente of bedrijf verzorgen door dit ICT-bedrijf.

Een ICT-platform dat zich inzet voor de Nederlandse burger

Het digitale platform die dit atypische ICT-bedrijf heeft ontwikkeld, heeft als uitgangspunt om de ICT-omgeving in Nederland veiliger, goedkoper, flexibeler en betrouwbaarder te maken. De gebruiksvriendelijkheid van het platform en behoud van privacy van burgers, bedrijven en gemeenten staat hierbij centraal. Dit is dan ook de reden waarom dit ICT-bedrijf uitsluitend samenwerkt met Europese organisaties. Wilt u met uw gemeente of bedrijf ook onderdeel uitmaken van deze bijzondere ICT-omgeving? Dat kan! Het team vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Door dit platform bent u altijd bereikbaar en online

De cloudomgeving zorgt ervoor dat u snel kunt werken en altijd bij uw bestanden kunt. Met een simpele druk op een knop kunt u een cloudapplicatie toevoegen, aansluiten en inrichten. Dankzij deze gebruiksvriendelijke en moderne ICT-omgeving bent u als gemeente of bedrijf wendbaar en flexibel. Mocht er onverhoopt een probleem voorkomen, dan kunt u altijd terecht bij de snelle en efficiënte helpdesk van Gemboxx. Deze staat 24/7 voor u klaar wanneer er storingen ontstaan die lokaal niet kunnen worden opgelost.

Raadpleeg de website om contact op te nemen met het team

Werkt u bij een overheidsinstelling, zoals een gemeente, of bij een bedrijf dat zich wilt inzetten voor een veilige, moderne en betrouwbare ICT-omgeving? Ontdek de mogelijkheden die dit ICT-bedrijf biedt en leer meer over de uiteindelijke visie van dit team. Raadpleeg de website en bel of e-mail voor meer informatie over ICT voor gemeenten.