Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Een professionele camerabeveiliging creëer je met een CCTV-installatie

Met een professionele camerabeveiliging houdt u boeven buiten de deur. Of u nu uw bedrijfspand of woning wilt beveiligen; bij Seducat bent u aan het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in alles wat met professionele camerabeveiliging te maken heeft. Zij hebben een ruime inventarisatie om u te kunnen voorzien van alle benodigde materialen. Daarnaast geven de experts van dit bedrijf u advies passend bij uw situatie. Na een kennismaking stellen zij een cameraplan op over hoe uw bedrijfspand of woning het beste beveiligd kan worden. Dit doen zij door rekening te houden met de richtlijnen die de verzekeraar opdraagt.

Misschien is een CCTV-installatie iets voor u

Een CCTV-installatie, beter bekend als een CCTV-beveiligingssysteem, zorgt er voor dat uw bedrijf, winkel of woning voorzien is van professionele camerabeveiliging. CCTV is een afkorting van ‘Closed Circuit TV’. Deze installatie bestaat uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden van deze camera’s zijn niet openbaar. U kan deze alleen kijken met een apparaat dat aangesloten zit op dit netwerk. Deze installatie is compleet en kan u eenvoudig online bestellen bij Seducat. Daarnaast is het mogelijk dat de monteurs van dit bedrijf de installatie op zich nemen. Zij beschikken over de vereiste diploma’s.

Maak kennis met alle beveiligingscamera’s van dit bedrijf!

Naast het CCTV-beveiligingssysteem is het ook mogelijk om losse camera’s bij dit bedrijf aan te schaffen. Zij hebben namelijk een breed assortiment van diverse modellen en merken, bijvoorbeeld Bosch, Axis en Dahua. Alleen voor het merk Genetec bieden zij geen producten aan. Al deze merken voldoen aan de hoge beveiligingseisen. Daarnaast biedt deze specialist hulp aan voor de installatie, storingen, maar ook eventuele systeemaanpassingen. Het is mogelijk om in de webshop producten te bekijken en vergelijken. Zo ontdekt u welk systeem bij u en uw wensen past. Bekijk alle beveiligingscamera’s van deze expert in hun webshop!