Web design direct
Image default
Dienstverlening

Conferentie locatie Amsterdam Zuid

Een conferentie wordt gehouden om samen te komen, ideeën uit te kunnen wisselen en nieuwe ideeën te kunnen bedenken. Bij een conferentie draait het om een interessant programma en interactie met het publiek. Een conferentie organiseren kan veel werk zijn en door de drukte kunnen er soms dingen over het hoofd gezien worden.

Een belangrijk punt tijdens het organiseren van een conferentie is de locatie. Een inspirerende locatie draagt namelijk bij aan de creativiteit. Vanwege het grote aanbod dat Amsterdam te bieden heeft, blijft het lastig om een geschikte conferentiezaal in Amsterdam te vinden die aan al uw wensen voldoet. U wilt natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast is het belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is en voorzien is van de gewenste faciliteiten.

Een locatie in de hoofdstad waar dit allemaal samenkomt, is hotel Van der Valk Amsterdam. Het hotel aan de Amstel beschikt over 11 zalen, die voor zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen geschikt zijn. Bij Van der Valk kunt u de zaalindeling naar wens laten opbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een theateropstelling, receptie indeling of galadiner. Daarnaast is iedere zaal uitgerust met moderne faciliteiten, zoals een professionele geluidsinstallatie.

De uitstekende ligging en voldoende parkeergelegenheid zorgen ervoor dat het hotel voor alle genodigden bereikbaar is. Ideaal wanneer u een conferentie organiseert. Er staat een team van specialisten voor u klaar die graag met u meedenkt over de mogelijkheden en de conferentie tot in de puntjes verzorgd. Wilt u daarnaast genieten van een lunch, diner of overnachting in het hotel? Kies dan voor één van de arrangementen die het hotel te bieden heeft. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een arrangement op maat te maken.

Bent u opzoek naar een conferentiezaal in Amsterdam? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met het salesteam via 020 80 01 100 en ontdek de mogelijkheden die het hotel te bieden heeft.
 

https://www.vandervalkamsterdam.com/