Web design direct
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen uit Breda, specialist in sierbestrating

Als u nieuwe tuin bestrating in Breda wilt doet u er goed aan de hulp in te schakelen van Egalisee Bestratingen. Ons bedrijf zit in Breda en we zijn werkzaam in Breda en omstreken, zoals in Zevenbergen, Prinsenbeek, Oosterhout, Ulvenhout, Chaam, Etten-Leur, Rijsbergen enzovoorts. Egalisee Bestratingen is een ware specialist in het aanleggen van sierbestrating. Terrassen, tuinpaden of opritten, wat u ook wilt laten aanleggen, wij zijn u graag van dienst! Wie zijn wij? Wij zijn Bas Beekers en Anton Baremans. Een aantal jaar geleden werkten wij samen als collega’s. Deze samenwerking beviel ons zo goed dat we besloten ons eigen bedrijf op te richten, Egalisee Bestratingen. Bij ons kunt u rekenen op uitstekend vakmanschap, professionaliteit en scherpe prijzen. Ook werken we zeer secuur, we leveren dus strak en mooi werk. Naast bestrating werkzaamheden kunt u ons ook al uw andere tuinwerkzaamheden laten doen. Van het aanleggen van een vijver tot het snoeien of rooien van bomen, wij komen u graag helpen. Al het materiaal dat nodig is voor de verschillende werkzaamheden bezitten wij. U zult dus nooit zelf materiaal hoeven te huren. Wilt u een tuinontwerp laten maken? Ook hierbij kunnen we u helpen! Neem vooral eens een kijkje op onze website bij klantbeoordelingen en bekijk onze projecten.

Gazon aanleggen? Egalisee Bestratingen helpt u aan een mooi gazon

Wilt u een mooi en strak gazon aanleggen in Breda of in de omgeving van Breda? Egalisee Bestratingen kan het voor u realiseren. Een mooi en strak gazon aanleggen is geen makkelijke klus, er komt echt vakmanschap bij kijken. Om een mooi gazon te krijgen is het belangrijk dat de ondergrond goed stabiel is en voorzien van een goede afwatering. Er is keuze uit verschillende soorten gazon:

  • Een gazon zaaien, mooi resultaat voor een leuke prijs
  • Grasmatten of graszoden, zeer geschikt voor kleinere tuinen
  • Big Slaps, zeer goede kwaliteit en geschikt voor grotere tuinen
  • Kunstgras, mooi resultaat zonder te hoeven maaien

Om uw gazon mooi te houden is het belangrijk om regelmatig te sproeien bij droog weer. Heeft u vragen over de verschillende soorten gazon? Egalisee Bestratingen adviseert u er graag over.

https://www.egaliseebestratingen.nl/