Web design direct
Image default
Bedrijven

Virtual Private Server (VPS) – Freaze Hosting

Virtual Private Server (VPS) van Freaze Hosting

Heb je meer vrijheid nodig op het gebied van servers? Dan is de Virtual Private Server (VPS) van Freaze Hosting echt wat voor jou! Dankzij deze eigen virtuele server kun je vele programma’s draaien met veel kwaliteit! En dat alle dagen van de week, dag en nacht. Kies voor het huren van een VPS en geniet van de vele voordelen!

Wat houdt Virtual Private Server (VPS) in?

Maar wat is een Virtual Private Server (VPS) eigenlijk, en wat kun je er mee doen? Dit is een fysieke server die opgedeeld is in kleinere afgeschermde visuele servertjes, waarvan je er één of meerdere kunt huren bij Freaze Hosting. Op dit deel van de server die je gehuurd hebt kun je heel gemakkelijk software bijhouden en ook nog eens installeren. Doordat je maar een klein gedeelte van deze server huurt, kun je veel kosten besparen. Je zou denken dat je er op achteruit gaat als je maar een klein gedeelte huurt, maar niets is minder waar. Een Virtual Private Server (VPS) biedt net zo veel mogelijkheden als wanneer je een complete server tot je beschikking zou hebben. Fijn, toch? Je kunt op deze server meerdere sites beheren, at is wel zo gemakkelijk.

Huur een stukje server

Kortom: het huren van een Virtual Private Server van Freaze Hosting kent veel voordelen! Zo bespaar je op de kosten terwijl een VPS net zo veel mogelijkheden biedt als het huren van een complete server. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een VPS, of wil je meer weten over het huren van een plekje op één van de dedicated servers? Dat kan natuurlijk! De professionele medewerkers van Freaze Hosting vertellen je graag meer over de verschillende servers. Neem dus gerust contact op!