Web design direct
Image default
Management

Kledingadvies en disc training voor betere teamprestaties

Welke oplossingen zijn er voor team building?

Voor teambuilding heb je vele mogelijkheden. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat en wat je doel is. Wil je teambuilding inzetten voor alleen fun? Dan zal de activiteit er heel anders uitzien dan bijvoorbeeld een wens om een team effectiever met elkaar te laten samenwerken, opdat er betere resultaten behaald worden. We presentere 2 mogelijkheden, die je kunt inzetten om te teamprestatie te verbeteren:

  • DISC training
  • Kledingadvies

DISC training

Bij een DISC training komt het erop neer dat je op basis een persoonlijkheidsanalyse inzicht krijgt in je eigen communicatie- en gedragsstijl en in de stijl van de ander. Een DISC training leent zich dan ook perfect om de onderlinge samenwerking te verbeteren, en daarmee de prestaties van het team te versterken. De basis van elke samenwerking is namelijk dat verschillen tussen mensen gewaardeerd worden en niet als een storend iets wordt gezien. Bij een disc training speelt dit aspect een belangrijke rol. Het belangrijkste resultaat na een disc training is dan ook dat elk teamlid gezien wordt en de individuele talenten erkend.

DISC profiel als voorbereiding op een DISC training

Ter voorbereiding op een DISC training wordt aan elke deelnemer gevraagd om een online vragenlijst in te vullen, welke gebruikt wordt om tot een persoonlijk disc profiel te komen. Een disc profiel is nodig, om de persoonlijk goed in kaart te brengen. Goed is om te weten dat het vertrekpunt bij een disc profiel altijd uitgaat van talenten en valkuilen en niet van goed of fout. Een disc profiel  kan is dan ook de leidraad voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een teamgrid kan gebruikt worden om de onderlinge verhoudingen in kaart te brengen. Ben je nieuwsgierig naar wat een kledingadvies kan brengen voor teambuilding? Lees dan snel verder.

Kledingadvies voor teambuilding

Naast disc kan ook een kledingadvies een leuke teambuildingactiviteit zijn. Bij een kledingadvies wordt ook uitgegaan van de individuele kwaliteiten. Ieder mens is anders en daar hoort ook een persoonlijke kledingstijl bij die de kwaliteiten versterken. Net als bij disc. Bij disc wordt echter uitgegaan van de innerlijk mens, terwijl een kledingadvies toch vooral op de buitenkant is gericht. Je zou dan ook een kunnen stellen dan een DISC training en een Kledingadvies het beste is van twee werelden, als het doel is de teamprestaties te verbeteren.

http://style-by-yvs.nl/lifestyle-by-yvs