Web design direct
Image default
Webdesign

Webdesign Tilburg

Wanneer je zoekt op webdesign Tilburg, dan kom je al snel Studio Het Zwarte Schaap tegen. Sinds 3 jaar timmert Studio Het Zwarte Schaap aan de weg voor startende en ervaren ondernemers. Door middel van webdesign, logo ontwerp en internet marketing, zet Studio Het Zwarte Schaap bedrijven op een nette maar eigenwijze en opvallende manier in de markt.

Webdesign Tilburg met het WordPress CMS

Webdesign gebeurt bij Studio Het Zwarte Schaap met Adobe software, en het WordPress CMS. Klanten kunnen kiezen voor een eigen gemaakt ontwerp, of voor een template naar keuze. Soms zitten er in templates handige functionaliteiten die handig zijn voor een klant, of zijn ze gecharmeerd van de uitstraling van de website. Of er nou voor een eigen ontwerp wordt gekozen, of voor een bestaande template, er wordt altijd goed nagedacht over de indeling van de website. Het belangrijkste is dat de bezoeker de informatie snel kan vinden, en wordt overgehaald tot aankopen, of contact opnemen. Door deze zogenaamde call to action wordt er dus op slimme wijze gezorgd voor meer conversie op de website.

Mobiele bezoekers voorop!

Bij Studio Het Zwarte Schaap wordt de mobiele bezoeker in het zonnetje gezet. Door responsive web design wordt ervoor gezorgd dat de mobiele bezoeker niet wordt geconfronteerd met een onleesbare site. Daarnaast wordt ervor gezorgd dat de tekst lang genoeg is, maar ook weer niet te lang, om zo het verhaal interessant te houden en ruimte over te laten voor vragen die beantwoord kunnen worden. Studio Het Zwarte Schaap denkt mee op het gebied van identiteit, maar zorgen daarnaast ook voor vindbaarheid op het web, en voor een website die bezoekers omvormt tot klanten. Website laten maken? Studio Het Zwarte Schaap!