Web design direct
Image default
Bedrijven

Een prachtige gladde garagevloer

enige wat u moet doen is de vloer met speciaal reinigingsmiddel schoonhouden. Een polyurethaan vloer beschikt over een PU laag en is bestendig tegen krassen. In vloeren met kieren zoals laminaat kan vuil verstrikt raken. Bij een egale vloer is dit niet het geval. Betonvloeren kunnen ook makkelijk worden geëgaliseerd door vakkundige specialisten. Een polyurethaan vloer is een gietvloer. Deze heeft tijd nodig om te drogen. Het voordeel van deze vloeren is het stabiele oppervlak zodat alles wat op deze vloer wordt geplaatst waterpas is.

Hoe wordt een vloer geëgaliseerd?

Voor het egaliseren wordt de ondervloer compleet waterpas en vlak gemaakt. Dit is vakwerk op zich en niet makkelijk om zelf te doen. Een speciaal vloeibaar cement zorgt voor een vlakke vloer. Dit wordt Egaline genoemd. Belangrijk is dat de ondervloer ook stabiel is en stof en vuilvrij voor het beste resultaat. Een hechting primer bindt de ondervloer en de gietvloer met elkaar zodat deze waterpas en netjes over elkaar heen vallen.

Arturo PU gietvloer

Er zijn verschillende soorten gietvloeren die u voor uw garage kunt kiezen. De Arturo gietvloer is een polyurethaan vloer en gemaakt van kunststof. Groot voordeel is de stevigheid. De vloer gaat jaren mee en is slijtvast. De vloer heeft een echte industriële look en is populair in bedrijven en woningen. Voordeel zijn de eigenschappen als antislip en stevigheid. De vloer is zeer makkelijk schoon te houden.

Gietvloer laten leggen

VH vloeren heeft ruime ervaring van 25 jaar in het leggen van gietvloeren. U kunt altijd een kijkje in de showroom nemen om tot inspiratie van uw nieuwe gietvloer te komen. Vrijblijvend kunt u advies en een offerte opvragen.

https://vhvloeren.nl/