Web design direct
Image default
Gezondheid

Bloemenhove kliniek: een betrouwbaar adres

Ben je meer dan een week over tijd en ben je bezorgd dat je zwanger bent? Bij de apo theek of drogist kun je zwangerschapstesten kopen. Blijf je twijfels hebben, doe dan na een week nog een keer een test. Valt de test positief uit, dan zijn er in principe drie opties.

Wil je de zwangerschap niet afbreken, neem dan contact op met je huisarts of een verloskundigenpraktijk in de buurt. Je krijgt dan zwangerschapsbegeleiding op maat. Die bestaat uit regelmatige controles, ondersteuning tijdens de bevalling en kraamzorg na de geboorte.

De tweede mogelijkheid is dat je kiest voor pleegouderzorg of adoptie, bijvoorbeeld omdat je jezelf te jong  vindt om moeder te zijn. In dit geval kun je het beste een afspraak maken met FIOM: specialist bij ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen. Fiom bestaat al 80 jaar. De medewerkers geven neutrale informatie en hulp.

Een derde mogelijkheid is het afbreken van de zwangerschap. Hiervoor kun je een afspraak maken bij Beahuis & Bloemenhovekliniek in Heemstede. Daar werken professionele verpleegkundigen en artsen die veel ervaring hebben met overtijdbehandelingen en abortusbehandelingen.

Vijf dagen bedektijd

In de Nederlandse wet is vijf dagen bedenktijd bij abortus vastgelegd. Als je hebt besloten dat je de zwangerschap wilt afbreken, moet je daar dus verplicht nog vijf dagen over nadenken. Blijf je bij je besluit, dan kan de abortus op de zesde dag plaatsvinden. Ben je langer dan zestien dagen over tijd dan is een verwijsbrief van je huisarts of gynaecoloog noodzakelijk. Is het in jouw situatie niet mogelijk een en ander met een arts te bespreken? Neem gerust contact op met Bloemenhove. Er wordt in overleg naar een oplossing  gezocht.

Bij abortus kliniek Bloemenhove kunnen meisjes en vrouwen terecht voor abortus tot 22 weken zwangerschap. Via de receptie kan een afspraak ingepland worden. Abortusbehandelingen vinden dinsdag tot en met vrijdag plaats. Hierbij de adres- en contactgegevens.

Bezoekadres: Herenweg 211-215, 2106 MJ Heemstede Postadres:Postbus 300, 2100 AH Heemstede Telefoonnummer receptie: +31 23 528 98 90: maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.45 uur. Email: info @ bloemenhove .nl Internet: www. bloemenhove .nl

https://www.bloemenhove.nl/nl/home