Web design direct
Image default
Gezondheid

Zwangerschap en TENS

Apparaten voor Tens bevalling kopen kan eenvoudig online. De vraag is echter, welk apparaat is nu geschikt?

De MammaTens is een compact apparaat met zelfklevende elektroden. De elektrodepleisters plak je op de pijnlijke plek. Vervolgens start je een specifiek programma van impulsen. De stroomstootjes gaan via de draden naar de pleisters en zo door de huid heen. Je zult merken dat het pijngevoel direct afneemt. Dit heeft te maken met je focus op de aangename Tenssensatie. De pijnprikkels worden als het ware overruled door de impulsen van de Tens. Bijkomend voordeel is dat je ontspant en daardoor lekkerder in je vel zit (letterlijk en figuurlijk!). Dit heeft weer als resultaat dat je lichaam endorfine aanmaakt. Inderdaad, een van de vier lichaamseigen gelukshormonen. Endorfine is een neurotransmitter en zorgt dus voor het overdragen van impulsen tussen zenuwen. De belangrijkste positieve eigenschap is dat het pijnstillend werkt. De pijn die al was afgenomen toen je de MammaTENS aanzette, vlakt nog meer af of verdwijnt zelfs door de aanmaak van endorfine. Voor de volledigheid noemen we de andere drie gelukshormonen. Dopamine zorgt voor een gevoel van blijdschap en genot. Serotonine reguleert onder meer het immuunsysteem, de spijsvertering, de werking van nieren, hart en bloedvaten. Oxytocine heeft te maken met sociale interactie en maakt dat we gevoelens van vertrouwen, liefde en vriendschap ervaren.

Pijn verlichter speciaal voor Mamma’s

Terug naar de MammaTENS! We noemen hem zo omdat deze versie speciaal ontwikkeld is voor de (aanstaande) mamma’s onder ons. Je kunt ‘m voor, tijdens en na de bevalling gebruiken. Tijdens de zwangerschap is de MammaTENS bewezen effectief bij:

-misselijkheid en overgeven;

-rugpijn;

-rusteloze benen.

Op het moment van bevallen wordt door veel vrouwen verlichting ervaren van zowel weeën- als bevallingspijn. Is je kindje geboren, dan kan de MammaTENS ingezet worden voor bekken- en fitnesstraining. Wil je precies weten hoe het werkt? Via de site kun je de artikelen ‘Tens bij geboorte’ en ‘Tens en bevalling’ downloaden.

De MammaTENS kun je 24/7 online aanschaffen. De prijs die je ziet staan is inclusief btw. De levertijd bedraagt 1 tot 3 dagen.

https://www.mammatens.nl/