Web design direct
Image default
Mode en Kleding

Bestel hier jouw ashangers

Wanneer er iemand is overleden, dan ben je stuk van verdriet. In een zeer korte periode moet er onwijs veel geregeld worden voor de uitvaart. Daar komt het stukje rouwen eigenlijk nog niet eens bij kijken. Helaas wel wanneer de uitvaart is geweest. De drukte om je heen van de afgelopen periode maakt plaats voor stilte en verdriet. Het rouwen hoort er helaas bij. Een periode waar iedereen mee te maken zal krijgen helaas. Jouw geliefde dierbare wil je herdenken door iets speciaals te realiseren. Zo kiezen nabestaande er vaak voor om een foto neer te zetten met een brandend kaars. Maar ook kiest men ervoor om ashangers aan te schaffen.

Waarom eigenlijk ashangers dragen?

Wanneer er in een sieraad as wordt gestopt van iemand die dierbaar is, dan zal je diegene altijd dichtbij het hart dragen. Symbolisch gezien geeft het de nabestaande ontzettend veel rust met zich mee. Het verdriet blijft, maar je kunt met een ashanger dit toch iets verzachten.

Kies je voor zilver of goud?

Op de website van assieraden-shop.nl vind je diverse exemplaren waaruit je kunt kiezen. Zilver en goud wordt het meest gedragen door mensen. Maar ook de RVS sieraden zien er onwijs mooi uit. Zelfs wanneer jouw trouwe viervoeter is overleden bestaat er de mogelijkheid om een mooie ketting hiervoor aan te schaffen. Neem gerust een kijkje in het assortiment en bestel vandaag nog jouw sieraad.