Web design direct
Image default
Mode en Kleding

Zo vind jij de perfecte backpack

Zo vind jij de perfecte backpack

Ga jij op reis, dan is het belangrijk dat je beschikt over de juiste backpack. Je loopt er immers toch een groot deel van de dag mee. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je tas ook daadwerkelijk prettig en comfortabel zit. Daarnaast moet je tas ook voldoende ruimte hebben en is een praktische indeling van groot belang. Kortom, de aanschaf van een backpack is een hele uitdaging. Toch zijn er een aantal zaken, die wanneer jij hier rekening mee houdt, de aanschaf van de perfecte backpack een stuk makkelijker maken. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, die het een stuk gemakkelijker maken en jij je perfecte backpack in een handomdraai vindt.

Verschillende soorten backpacks

Net als iedere tas, vind je ook backpacks in verschillende soorten, maten en kleuren. Nu is de kleur vaak nog niet direct van groot belang, maar het soort backpack uiteraard wel. Afhankelijk van wat jouw plannen zijn, kun je bepalen welke tas het beste bij je reis past. Je kunt je voorstellen, dat het natuurlijk niet praktisch is, dat wanneer jij uren gaat wandelen, je dit doet met een rains bag in je hand. Kortom, zorg dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je plannen zijn, zodat jij hier de keuze voor je tas op kunt aanpassen. 

Welk formaat heb ik nog?

Hoe groot je backpack moet zijn, is mede afhankelijk van waar je naartoe gaat en ook hoe lang je gaat. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je naar een koud land gaat, je doorgaans een stuk meer ruimte nodig hebt, doordat je kleren een stuk meer ruimte in beslag nemen, dan wanneer je alleen een paar t-shirts en korte broeken nodig hebt. De meest voorkomende maat is tussen de 55 en 75 liter. Deze zijn geschikt voor zowel warme landen als koude landen. 

Kosten van een backpack

De kosten van een backpack kunnen flink uiteenlopen. Afhankelijk van welk merk je kiest, maar ook voor welke kwaliteit je gaat bepalen mede de prijs voor een backpack. Zo zijn er al backpacks te vinden vanaf 50 euro, maar zijn ze er ook van enkele honderden euro’s. Wil je niet de hoofdprijs betalen, dan is het goed de sale in de gaten te houden. Net als dat er een ted baker sale is, is er ook een cowboysbag sale en dus ook een backpack sale. Het kan dus zomaar zijn, dat jij je favoriete tas in de sale kunt scoren, zodat je budget ineens wel toereikend genoeg is. Goed in de gaten houden dus!