Web design direct
Image default
Mode en Kleding

Wil je een teddy jas kopen? Ga naar de webshop van By Elena

Het is bijna begin september en we denken nu alweer aan de aankomende winter. Er worden alweer discussies gevoerd over ‘zwarte piet’ in de tweede kamer en we denken alweer aan de winter kleding collectie. Wat zal er deze winter in de mode zijn? Gaat iedereen weer een teddy jas kopen? Blijven de wollen truien nog in de mode of komt er een hele nieuwe collectie winter kleding? Het blijft altijd een leuke verrassing, maar een ding is al zeker en dat is dat de Teddy jas zeker weer terug komt in de winter collectie. 

Teddy jas stof

Je jas wordt een teddy jas genoemd omdat ze de stof of wol hebben van een teddybeer knuffel. Het is een hele leuke stijlvolle jas die je in veel verschillende lengtes, maten en stijlen kunt kopen. Vorig jaar 2020 zag je er bijna iedereen mee lopen. Let wel op bij regen of sneeuw, de stof kan vaak niet tegen het natte weer, sommige jassen zijn zo dun gestoffeerd dat je zelfs helemaal nat word. Wil je toch graag een teddy jas in de regen kunnen dragen? Let er dan op dat de binnenvoering goed waterdicht is. 

Lengtes en maten

De jas heeft veel verschillende lengtes en maten. Gelukkig maar want dat zijn de mensen ook. Ieder zijn lengte is anders en de ene jas staat beter dan de andere jas. De Teddy jas is super leuk bij langere dames met een langere teddy jas zonder vorm. Het geeft een super stoere nonchalante look! Voor de kleinere dames is een teddy jas met capuchon en rits bijvoorbeeld weer leuker, die een beetje de uitstraling van een bomberjack heeft. Of je kiest gewoon voor een lange teddy jas maar dan voor kleinere dames. De teddy jas met capuchon heeft uiteraard een stoerdere look dan de teddy jas met kraag.