Web design direct
Image default
Mode en Kleding

Een onafhankelijk bedrijf voor eerlijke kleding

Duurzame kleding. Ethische mode. Fairtrade. Slow fashion. Biologisch. Gerecycleerd. Dat is nog niet eens het topje van de ijsberg, maar toch is het gemakkelijk te begrijpen waarom het voor de gewone consument zo verwarrend is om de mode-industrie te begrijpen en waarom het belangrijk is om duurzame en eerlijke kleding te ondersteunen.

Simpel gezegd, de kleding die je draagt is belangrijk. Alle kleding is handgemaakt, maar de meeste mensen hebben nooit nagedacht over waar de stof in hun favoriete trui van is gemaakt, of wie hun kleding heeft gemaakt. Het zijn belangrijke vragen en ze maken echt een verschil. Helaas heeft de mode-industrie van oudsher en nog steeds een enorme negatieve invloed op de planeet en niet een grote geschiedenis in het verzorgen van de mensen in de toeleveringsketen. Jaarlijks veroorzaakt de mode-industrie meer CO2-uitstoot dan alle internationale vluchten en zeescheepvaart wereldwijd, wat echt laat zien hoe negatief de impact is.

Een bedrijf dat de dingen anders doet is ADUH, een klein, onafhankelijk label dat zich inzet voor duurzaamheid en ethiek. En hoewel ze slechts een microformaat hebben, bewijst hun vermogen om hun negatieve impact te verminderen en alternatieve stoffen en processen te gebruiken dat het niet alleen de reuzen van de modewereld zijn die een verschil kunnen maken. Als een bedrijf met één werknemer en een marketingbudget dat kleiner is dan je wekelijkse lunch, het kan, hoe komt het dan dat de Nike’s en Zara’s van de wereld dat niet kunnen?

ADUH is een duurzaam gemaakt actief merk met duurzame streetwear, ze creëren van kleding gemaakt voor al je avonturen uit biologisch katoen.