Web design direct
Image default
Mode en Kleding

Regenkleding die elke carrièrevrouw zou moeten meenemen op zakenreis

Regenkleding die elke carrièrevrouw zou moeten meenemen op zakenreis

Als het regent, giet het. Als je op zakenreis bent, wil je natuurlijk niet van top tot teen doordrenkt zijn met water. Dit kan vooral ongemakkelijk zijn als je voor de lunch van je hotelkamer naar het dichtstbijzijnde restaurant moet lopen. Om dit probleem op te lossen is het belangrijk om een ​​aantal spullen voor regenachtige dagen te hebben, zoals een gevoerde regenjas dames. Deze jas houdt je droog. Op deze manier ben je overal op voorbereid. Er zijn nog een aantal andere spullen die je kunt kopen om goed voorbereid te zijn op slechte weersomstandigheden. Je wilt er natuurlijk op je best uitzien en je op je best voelen als je op zakenreis gaat. Je kunt hiervoor een regenjas, poncho, regenlaarzen en andere spullen kopen zoals een hoes voor je tas. Op deze manier blijven je spullen droog als je door de regen loopt.

Poncho

Regenponcho dames zijn een goede keuze voor vrouwen die droog willen blijven tijdens hun zakenreis. Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen en maken je bankrekening niet leeg. Een poncho is ook veelzijdig. Je kunt hem als sjaal dragen of als deken gebruiken als je op de luchthaventerminal of op de trein wacht. Er zijn verschillende stijlen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een doorzichte poncho, of een poncho met een kleur of patroon. Zo kun je jezelf beschermen en er tegenlijkertijd stijlvol uitzien.

Regenlaarzen

Naast regenjassen heb je ook een paar regenlaarzen nodig. Hoewel het altijd een goed idee is om een ​​paar regenlaarzen in je kast te hebben, zijn ze vooral essentieel als je op zakenreis bent. Regenlaarzen zijn waterdicht en houden je voeten warm en droog. Ze kunnen worden gedragen met jeans, rokken of zelfs jurken. Je kunt ze zelfs tijdens de wintermaanden als alternatief voor snowboots gebruiken, omdat ze je voeten net zo goed beschermen tegen sneeuw en smeltende sneeuw als elk ander stevig schoeisel. Afhankelijk van het type regenlaars dat je kiest, gaan ze jaren mee, zelfs als je ze elke dag draagt.

Paraplu

Als je van plan bent om een ​​land te bezoeken met regenachtig weer en zakelijke bijeenkomsten, is het een goed idee om je eigen paraplu mee te nemen. Het is tenslotte moeilijk om je te concentreren op de vergadering als je doorweekt bent van de regen. Een goede paraplu moet deze eigenschappen hebben. Het moet draagbaar zijn, zodat het gemakkelijk in je tas of aktetas past zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Je wilt geen te grote natte paraplu bij je hebben als je na het werk de stad gaat verkennen. Het moet sterke metalen ribben hebben die bestand zijn tegen harde wind en je beschermen tegen regen.

Handtas hoes

Als je een tas hebt die je niet nat wilt maken, is dit een vereiste. Het houdt je handtas droog en beschermt de inhoud tegen regen. Je kunt hem ook gebruiken als boodschappentas als je extra spullen mee moet nemen op reis. Het beste deel is dat het wordt geleverd met een verstelbare riem, zodat je het gemakkelijk over je schouder of over je lichaam kunt dragen. Omdat het binnenzakken heeft, is er geen behoefte aan een andere tas.