Web design direct
Image default
Bedrijven

Wonen in Zoetermeer

Deze mooie plaats en gemeente is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De gemeente Zoetermeer telt 125000 inwoners. In Zoetermeer is van alles te doen en kan men dus goed zijn vrije tijd doorkomen. De plaats is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen en daardoor veel interessanter geworden om te gaan wonen. In deze blog geven we hier meer informatie over. Lees dus snel verder!

De stad Zoetermeer

In deze stad kun je onder andere een groot winkelcentrum ontdekken waar veel verschillende winkels zijn gelegen. Denk hierbij aan grote namen zoals: Mediamarkt, H&M, Footlocker, Douglas. Deze winkels zijn gelegen in een groot shoppingcenter genaamd “Stadshart”. In Stadshart liggen ongeveer 150 winkels waaronder de bovengenoemde grote namen. Naast deze winkels liggen hier ook 57 horeca gelegenheden waar iets gegeten of gedronken kan worden. Dit alles maakt het een perfecte plek om een dagje te shoppen en te genieten.

Bezienswaardigheden in Zoetermeer

Ben je geen fan van drukke shoppingscentra en wil je liever tot rust komen? Ook dan is Zoetermeer de ideale plek voor je. In Zoetermeer zijn veel verschillende bezienswaardigheden en monumenten gelegen. Deze monumenten liggen door de hele stad verspreidt en daardoor kan je deze combineren tot een grote culturele wandelroute. Dit maakt het een ideaal dagje uit voor de cultuurliefhebber.

Ander voordeel van wonen in Zoetermeer

In veel grotere steden en plekken heb je geen mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte en daardoor kan het maken van een rustige wandeling een hele uitdaging zijn. Bij de stad Zoetermeer is dit niet het geval en kun je gemakkelijk ontsnappen van de drukte in en rondom de stad. Zo kun je onder andere dichtbij Zoetermeer een stadspark vinden, omringd met natuur waar je van alle rust kan genieten.

Je Grofvuil in Zoetermeer

In veel steden kan het een hele opgave zijn om het grofvuil te laten ophalen. Zo gelden er in Maastricht al jaren scherpe regels op dit gebied, waardoor het lastiger is om dit periodiek te laten doen. In Zoetermeer is dit niet het geval en kan grofvuil vele malen makkelijker worden opgehaald.  Grofvuil Zoetermeer, wordt geregeld door de gemeente en externe bedrijven. Deze zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-zoetermeer/