Web design direct
Image default
Bedrijven

Wilt u een feestboot in Amsterdam huren?

Feestboot Amsterdam

Kent u de Feestboot van Amsterdam al? En bent u op zoek naar een locatie voor uw feest in Amsterdam? Dan is Feestboot Amsterdam precies wat u zoekt! U bent bij Event op het Water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord op onze schepen! Wij beschikken over 10 mooie feestboten en wij varen door de hele Benelux. Dus mocht u buiten Amsterdam willen varen dan is dit ook geen enkel probleem. Bij ons geniet u van de beste service, we zijn natuurlijk erg klantvriendelijk, verder hebben we heerlijke drankjes, lekker eten en een uniek uitzicht! Kijk snel op: Partyboot.

Partyboot Huren

Wilt u een onvergetelijk en uniek zittend feest organiseren, wat Covid-19 proef is volgens de richtlijnen vanuit het kabinet? Dat kan bij Event op het Water. We beschikken over vakkundig personeel die veel ervaring hebben in het organiseren van feesten op boten.

De Partyboot in Utrecht is geschikt voor tot 200 personen. We hebben daarnaast kleinere bootjes en grotere boten tot onze beschikking. De maximale capaciteit is op dit moment niet mogelijk i.v.m. de geldende regels vanuit het kabinet omtrent het corona virus. Wij van Event op het Water willen graag de veiligheid van u en uw gasten en die van ons personeel kunnen waarborgen en nemen daarom de maatregelen vanuit het kabinet erg serieus. Daarom werken wij nu met lagere aantallen dan wij normaal gewend zijn. We werken daarnaast samen met verschillende partijen die ons kunnen voorzien van een mooie unieke aankleding naar keuze om uw event een persoonlijke tint te geven. Ook onze cateraar is erg goed en bereid als onze arrangementen vers voor. De overheerlijke smaak van de gerechten zal u verrassen.

Rotterdam Partyboot

Wilt u met uw gezelschap een zittend feest in Rotterdam? Stap bij ons aan boord en boek vandaag nog een boot en geniet van het prachtige uitzicht in Rotterdam. Met Rotterdam Partyboot heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de Maas en genieten van Rotterdam. Echt een aanrader. Wij regelen en verzorgen alles voor u van A tot Z. U hoeft alleen maar uw gasten uit te nodigen en bij ons aan boord te stappen. Neem ook eens een kijkje bij onze dinerarrangementen en laat uw verrassen door wat wij allemaal te bieden hebben. 

https://eventophetwater.nl/