Web design direct
Image default
Vakantie

Strandvakantie: wat neem ik mee?

De zon schijnt, hoge temperaturen: perfect weer om naar het strand te gaan. Of u nu op vakantie gaat in Nederland of in het buitenland, voor iedere strandvakantie zijn er een aantal essentiële voorwerpen die onmisbaar zijn.

Zonnebrand

Het insmeren met zonnebrand is misschien wel een van de belangrijkste dingen. Zeker bij hoge temperaturen en hoge zonkracht kan de zon schadelijk zijn voor de huid. Vergeet dus zeker geen zonnebrand mee te nemen in je in te smeren.

Strandstoel of handdoek

Heeft u er behoefte aan om op het zand te liggen, vergeet dan zeker geen handdoek mee te nemen. Tegenwoordig zijn er zelfs handdoeken waar geen zand doorheen gaat. Ideaal dus. Liever zitten in plaats van liggen? Vergeet dan uw strandstoel niet mee te nemen.

Badkleding

Onmisbaar voor een dagje strand: een zwembroek of bikini. Alhoewel het meenemen van een t-shirt soms ook fijn is of verbranden te voorkomen.

Bal

Neem een bal mee om over te gooien of over te schieten. Zeker voor als u niet heel de dag op het zand wil liggen is wat ontspanning met een bal erg fijn.

Boek

Het lezen van een boek is een van de fijnste manieren om te ontspannen. Lekker liggen op het strand met een boek of e-book (via smartphone/tablet). Ook een luisterboek is perfect om te ontspannen.

Water

Om uitdroging te voorkomen is een flesje water erg belangrijk. Zeker bij hoge temperaturen en inspanning krijg je al snel dorst. Aangezien een flesje water bij een strandtent al snel veel geld kost, is het handig om een flesje water van thuis mee te nemen.

Kind GPS horloge

Een GPS kinderhorloge is één van de gadgets die een dagje strand veel gemakkelijker maakt. U geeft het kind GPS horloge of GPS tracker mee aan uw kind en u heeft altijd inzicht in de actuele locatie. Aangezien het voor veel stress zorgt wanneer u uw kind uit het oog verliest, stelt de GPS tracker u snel op het gemak.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/