Web design direct
Image default
Woning en Tuin

Snel van je bedwantsen af met onze hulp!

Je wordt s’nachts wakker met een jeukend gevoel over je hele benen. Je kan er niet meer door slapen en je snapt niet waar de jeuk vandaan komt. Je besluit naar de badkamer te lopen en wanneer je de lamp aanzet en in de spiegel kijkt schrik je je een hoedje. Je benen zitten helemaal onder de rode bultjes?! Je gaat in je hoofd na of je iets gegeten hebt waar je allergisch voor bent, maar dit is zeker niet het geval. Na wat zoeken op het internet kom je erachter dat de bultjes wel heel veel lijken op bedwantsen beten. Wat nu?

Bedwantsen herkennen

Je kunt bedwantsen aan een aantal dingen herkennen. Zo kan je de bultjes herkennen aan de rode kleur, maar vooral aan het patroon van de bultjes. Bedwantsen bijten vaak een paar keer na elkaar in een rijtje. Het is dus vaak het geval dat je vier of vijf rode bultjes op een rijtje hebt. Ook de uitwerpselen van de bedwantsen kun je herkennen. Dit zijn kleine zwarte puntjes die je op je hoeslaken kunt zien liggen. Tot slot laten de bedwantsen een weeïge geur achter. Herken je nu al deze symptomen? Twijfel niet te lang en kom in actie voordat het probleem uit de hand loopt. 

Bedwantsen zelf bestrijden

Nadat je ontdekt hebt dat je last hebt van bedwantsen wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Je duikt het internet op en vind al snel een aantal sprays tegen bedwantsen. Voordat je je geld uitgeeft aan dit middel willen we je toch even waarschuwen. Sprays tegen bedwantsen die voor consumenten beschikbaar zijn, zijn nooit sterk genoeg om een bedwantsenplaag uit te roeien. De beestjes hebben simpelweg een te goede weerstand opgebouwd tegen dat soort middelen. Daarnaast kan de spray jouw gezondheid en de gezondheid van de mensen en dieren om je heen aantasten. Hoe kom je dan wel van je bedwantsen af? Schakel een professional in!

Hulp van een bestrijder

Om definitief van je bedwantsen af te komen kun je het beste een hulp van een professional inschakelen. Hij beschikt namelijk over een aantal methodes die de bedwantsen wel uit kunnen roeien. Je kunt hem bellen of mailen voor een afspraak en hij kan vervolgens al binnen een paar uur bij jou op de stoep staan. Jouw bestrijder van Bedwantsenbestrijden lost het probleem op een veilige en verantwoorde manier op en doet dit natuurlijk voor een eerlijke prijs. Naderhand geeft hij je wat tips mee om een volgende plaag te voorkomen. Geïnteresseerd? Bel of mail dan voor een afspraak!

https://bedwantsenbestrijden.com/