Web design direct
Image default
Vakantie

5 redenen om naar Bergamo op vakantie te gaan

Bergamo is een Italiaanse stad die in het noordwesten van het land ligt. Terwijl veel mensen nog nooit van Bergamo gehoord hebben, is het eigenlijk een van de beste plekken voor een vakantie in Italië. Dit zijn 5 redenen om te overwegen om naar Bergamo te gaan.

5 redenen om naar Bergamo te gaan.

1. Het is een toeristvriendelijke stad

Bergamo is een stad die erg toeristvriendelijk is door het uiterlijk en de indeling van de stad. Als je bijvoorbeeld met het vliegtuig komt, land je op het vliegveld dat is ingericht voor snel vertrek en eenvoudige toegang tot de bagage.

Het is een van de steden waar je je geen zorgen hoeft te maken over gedoe tijdens de reis.

2. Medieval straten

Een van de favoriete dingen om te doen in de stad is het bezoeken van de historische medieval straten in deze stad. De lange, winderige straten zijn een van de meest unieke en interessante dingen die je in de hele stad kunt doen.

3. Basilica di Santa Maria Maggiore

De Basilica di Santa Maria Maggiore is de centrale kerk van het dorp en een van de meest interessante bezienswaardigheden van de hele stad. Het heel een mooi wit uiterlijk en herbergt prachtige lokale kunst. De kerk is gebouwd in 1137 op de plek van een andere kerk uit de 8e eeuw, opgedragen aan St Mary. De oude kerk is gebouwd op de Romeinse tempel van Clemence.

4. Lokaal voedsel

Bergamo is een van de beste plekken om de authentieke Noord-Italiaanse keuken te proeven. Bergamo is beroemd vanwege de authenticiteit van het Italiaanse voedsel met pasta, pizza en gebak.

1. De Alpen & Milaan

Bergamo ligt in Noord-Italië, direct onder de Alpen. Het is een van de beste plekken voor een adembenemend uitzicht op de Alpen. Bergamo is een fantastische stad vanwege de locatie. Daarnaast heeft Bergamo nog een groot voordeel: het ligt dichtbij de grote stad Milaan. Als je een reis naar Milaan aan het plannen bent, is het eenvoudig om ook even naar Bergamo te gaan.

Autoverhuur in Bergamo

In deze eenvoudige stad is de autoverhuurindustrie extreem concurrerend. Als je de autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijkt, dan zul je zien dat er veel goedkope autoverhuurbedrijven in de stad zijn.

Je vindt al een goedkope huurauto in Bergamo voor $15, u vindt deze prijs hier: https://www.autoitaly.nl/nl-luchthaven-bergamo-orio-al-serio/. Vergelijk bedrijven zoals Optimorent, Hertz, Avis, Centauro, Target Rent, Rhodium, Ace, Dollar, National, Autoclick, Sixt, Firefly, OS Car Rental, JoyRent, Autovia, Hertz Dream Collection, King Rent, Global, Nomadcar, CarMotion, WinRent , Enterprise enz

Als we de verhuurbedrijven met elkaar vergelijken, dan is het duidelijk dat de autoverhuurbedrijven in Bergamo extreem concurrerend en goedkoop zijn. Je kunt de verhuurbedrijven online vergelijken, of je kijkt in de stad of op het vliegveld naar de prijzen. Er zijn veel verschillende opties als je ervoor kiest om te huren op het vliegveld.

Samenvattend ligt de stad Bergamo in het noordoosten van Italië, en je moet hier zeker heen op vakantie. Als je er bent, zorg er dan voor dat je ten volste profiteert van de lokale autoverhuur.

https://www.autoitaly.nl