Web design direct
Image default
Dienstverlening

Uw dak in Amsterdam laten repareren? Bel de Dakmakers!

Wanneer u een dakreparatie in Amsterdam nodig heeft kunt u ons bellen, de Dakmakers. Ons bedrijf zit in Alphen aan den Rijn en we hebben inmiddels, in de ruim 35 jaar dat wij bestaan, een trouwe klantenkring opgebouwd in de wijde omgeving. Zo kunt u ons onder andere tegenkomen in het hele Groene Hart, de Randstad, Zuid Holland en Noord Holland. We zijn ook regelmatig in Amsterdam te vinden.

Een probleem op een dak ontstaat meestal onverwachts, dat hebben wij inmiddels in onze ruim 35 jaar ervaring wel gezien. Ook de dag en het tijdstip waarop schade kan ontstaan komt niet altijd lekker uit. Wij begrijpen dat als er ineens schade is ontstaan aan uw dak, zoals door harde storm of een blikseminslag, u het wel zo fijn vindt dat uw dak zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Hier hebben wij iets op bedacht, onze 24/7 service. De naam zegt het al, wij staan dag en nacht, in de weekenden en tijdens feestdagen voor u klaar om de plotselinge schade te komen repareren.

Altijd zeker van een gezond dak met een onderhoudscontract

Naast het laten repareren van uw dak voeren wij nog veel meer werkzaamheden op platte daken uit. Zo kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten, wij komen dan eens in de zoveel tijd uw dak controleren, inspecteren en waar nodig repareren. Bij het dakonderhoud gaan wij vanzelfsprekend uiterst secuur te werk. We bekijken het gehele dak en de dakbedekking na op eventuele scheurtjes, kiertjes, houtrot, lekkages en verstoppingen. Het dak wordt natuurlijk ook meteen helemaal schoongemaakt door ons. Als wij tijdens zo’n onderhoudsbeurt kleine schade vinden zullen wij dit altijd meteen repareren. Is de schade toch groter of hebben wij niet de juiste spullen bij ons om de reparatie goed uit te kunnen voeren? Dan maken we een nieuwe afspraak met u, we zorgen er dan uiteraard voor dat u niet lang op ons hoeft te wachten. Onze vakmensen staan voor u klaar!

 

https://www.dakmakers.nl/